PUBG Alınır mı?

Cezalıydım cevap veremedim herkese teşekkür ederim. 2-3 arkadaşım var. Çabuk sıkılan biri değilim.
Almaya karar verdim. Durmaplay ya da Hi2Games güvenli midir ? Ayrıca en düşük ayarlarda 60-70 FPS stabil alabilir miyim ?

Durmaplay'den alabilirsiniz. Tam olarak değerler için testlere bakabilirsiniz.
Peki Durmaplay üzerinden aldığım zaman iade şansım var mı Steam üzerinden ? Hi2Games hakkında ne düşünüyorsunuz orada da 52 TL.

Fortnite üstüne oyun tanımıyorum oyun kaliteli, ücretsiz olması sizi yanıltmasın, oyun sahibi şirket oyun satışından değil skinler ile para kazanıyor ve bütçesi PUBGyi geçmiş bulunmakta, kaliteli bir oyun.

Sistemin PUBG için gayet yeterli. 69 TL diye fiyatına bakma verdiğin parayı kolayca çıkarıyorsun.
Teşekkürler. Bugün aldım zaten övüldüğü kadar vardır umarım.

Büyük harita güncellemesinden sonra oyunu pek oynamıyorum. Artık daha küçük haritalar gelmesi şart oyuna. Fortnite tarzı oyunlar biraz tahtını sallasa da özgün bir oyun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı