PUBG Alınır Mı?

Alınır Mı?

• Alınır

Oy: 35 63,6%
  • Alınmaz

Oy: 20 36,4%

• Oy verenlerin toplamı
    55
Öyle bir konuşuyorsun ki sanki herkes oyunu yerden yere vurmuş, rezil rüsva bir şey. 690bin oy kullanılmış, %51’i olumlu, senin mantığına göre sadece olumsuz olanları dinleyelim, olumlu veren %51 gerizekalı öyle mi? Uyandırayım, günlük ortalama 15 milyon oyuncusu olan bir oyundan bahsediyoruz. Ayrıca o parasını haketmiyor dediğin oyun sonradan para harcatmaya çalışan ekstra içeriklerle dolu değil o müthiş Battlefield’ın gibi, tam tersine çok kısa bir sürede oyuna verdiğin paradan fazlasını kazanabiliyorsun. Şahsen sırf PUBG üzerinden 400TL’den daha fazla para kazandım. Sormayı unuttum da sen ne kadar kazandın BF1’den?
Beni %51 olumlu oyundan şüphe ederim ki zaten leş bir oyun. Ben oyunu oynayanlara geri zekalı tabirini yakıştırmadım bunu sen uydurdun. Para harcatmaya çalışıyor dediğin oyunu ekstra içeriklerle beraber 80 TL'ye aldım. Komik olanı ise, bu oyundan para kazanıp kazanmamamı sorgulaman. Ben bu oyunu para kazanmak için oynamıyorum ki? Sırf PUBG'den para kazanacağım diye niye bu kadar leş bir oyunu oynayıp, eziyet çekeyim? Ben oyunu zevk almak için oynuyorum, para kazanmak için değil. Para kazanmak için oynasam zaten E-spora yönelirdim.

Bu kadar örnekten ve bu yaklaşımımdan sonra bile hala şu cümleleri kurabiliyorsan sadece zamanıma yazık etmişim. Daha ne anlatsam boş, sana mükemmel BF1’i ile mutluluklar. Ha bu arada, oyun oynarken bütün zamanını boşa harcamak yerine bir yandan zevk alırken bir yandan da para kazanmaya çalış, emin ol daha fazla tatmin olacaksın. E-Spor’u herkes yapamaz ama bunu herkes yapabilir. CSGO ve PUBG sayesinde motosiklet alacağım önümüzdeki hafta, belki senin kafan benden daha fazla çalışır, araba alırsın... dene sadece, denemediğin bir şey için öyle yapardım, şöyle yapardım demek kolay.

Bu kadar örnekten ve bu yaklaşımımdan sonra bile hala şu cümleleri kurabiliyorsan sadece zamanıma yazık etmişim. Daha ne anlatsam boş, sana mükemmel BF1’i ile mutluluklar. Ha bu arada, oyun oynarken bütün zamanını boşa harcamak yerine bir yandan zevk alırken bir yandan da para kazanmaya çalış, emin ol daha fazla tatmin olacaksın. E-Spor’u herkes yapamaz ama bunu herkes yapabilir. CSGO ve PUBG sayesinde motosiklet alacağım önümüzdeki hafta, belki senin kafan benden daha fazla çalışır, araba alırsın... dene sadece, denemediğin bir şey için öyle yapardım, şöyle yapardım demek kolay.
Arkadaşım senin sıkıntıların mı var? Ben oyunu zevk almak için oynuyorum, para kazanmak için değil. Oyunu belli bir miktar oynarım, abartmam zamanımı da boşa harcamam? Neden para kazanmak için oyun oynayayım ki? Dersime çalışıyorum, geleceğimi kurtaracak olan zaten o. Ben oyundan para kazanmak için harcayacağım vakti derse harcarım geleceğimi kurtarırım, bana ne senin motosikletinden?

Pubg'de para kasılmıyor eskisi gibi.
Hele ki şuan para falan kasamazsınız, yaklaşık 2 aydır, belki daha uzun süredir para kastıracak kasa gelmemiştir.
Eskiden en azından Raider Crate alınıyordu, şimdi o da rasgele kısmında. Rasgele kısmında da para eden raider crate şuan fiyatı 3 tl bandında seyrediyor.
Yeni kutu gelmedikçe de bu süreç böyle devam edecektir ki son gelen kutu 2 TL ile başlamıştı ve şuan 10 kuruş :D
Para kasacağım diyorsan yanlış zamanda alıyorsun demektir.

Benim amacım para kasmak değil diyorsan da oyun çok zevkli. 1000 saati aşarsın hala doyamazsın öyle bir oyun. Gerek grafikleri, gerek takım çalışması açısından üstün bir oyun kendileri. Kesinlikle öneriyorum. Bu oyun yüzünden diğer oyunların yüzüne bakamaz oldum :D

Arkadaşım senin sıkıntıların mı var? Ben oyunu zevk almak için oynuyorum, para kazanmak için değil. Oyunu belli bir miktar oynarım, abartmam zamanımı da boşa harcamam? Neden para kazanmak için oyun oynayayım ki? Dersime çalışıyorum, geleceğimi kurtaracak olan zaten o. Ben oyundan para kazanmak için harcayacağım vakti derse harcarım geleceğimi kurtarırım, bana ne senin motosikletinden?

Cidden bunu anladıysan bu yazdıklarımdan sıkıntısı olanın kim olduğu gayet belli. Sabahtan beri güzellikle bir şey anlatmaya çalışıyorum, ne söylediysem tersine çevirip farklı bir boyuta getiriyorsun olayı, yok o şöyle, yok bu böyle, ergenlik başına mı vurdu, nedir bu nefret? Para kazanmak için oyunu oynayıp zaman kaybet mi dedim ben orada? Oyunu oynayıp sırf zevklerin için zaman harcayacağına bari bir yandan da işe yarasın, bir de öyle yapmayı dene elinde somut bir şeyler geçince daha fazla mutlu olursun diyorum, bunun mümkün olduğunu göstermek için kendi üzerimden örnek veriyorum, senin gibi başkalarının yorumlarından okuduğum şeyleri tavsiye etmiyorum. Neyse en azından geleceğini kurtarmak için ders çalışman gerektiğinin farkındasın, umarım ileride bir gün herşeyin senin sandığın gibi olmadığının da farkına varırsın.

Halen PUBG'ye optimizasyon özürlüsü diyorlar gülüyorum :LOL:. Bunu betadan çıkmadan deseydiniz size hak verirdim. Ancak şuan gerçekten optimize bir durumda.
Not: PUBG'nin ayarlarını Geforce Experience'den optimize edin. Artık sistem kaldırmıyorsa PUBG'nin değil sizin sisteminizin suçudur.
Dipnot: Evet buglar çok ama bence oyun güzel, alınmaya değer.

Cidden bunu anladıysan bu yazdıklarımdan sıkıntısı olanın kim olduğu gayet belli. Sabahtan beri güzellikle bir şey anlatmaya çalışıyorum, ne söylediysem tersine çevirip farklı bir boyuta getiriyorsun olayı, yok o şöyle, yok bu böyle, ergenlik başına mı vurdu, nedir bu nefret? Para kazanmak için oyunu oynayıp zaman kaybet mi dedim ben orada? Oyunu oynayıp sırf zevklerin için zaman harcayacağına bari bir yandan da işe yarasın, bir de öyle yapmayı dene elinde somut bir şeyler geçince daha fazla mutlu olursun diyorum, bunun mümkün olduğunu göstermek için kendi üzerimden örnek veriyorum, senin gibi başkalarının yorumlarından okuduğum şeyleri tavsiye etmiyorum. Neyse en azından geleceğini kurtarmak için ders çalışman gerektiğinin farkındasın, umarım ileride bir gün herşeyin senin sandığın gibi olmadığının da farkına varırsın.
Ergenliği bitireli çok oldu, 19 yaşındayım. Ben BF 1 oyununu seviyorum, oynuyorum. Bana para kazandırıp kazandırmaması ise zerre kadar umurumda değil. PUBG'yi sevmiyorum ve oynamıyorum. Sırf para kazanmak için de asla oynamam. Hoşuma giden oyun olur, para da kazandırır, benim için sıkıntı olmaz. Senin bana BF 1'de ne kadar kazanıyorsun diye sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunu belirttim. İster anla ister anlama.
Halen PUBG'ye optimizasyon özürlüsü diyorlar gülüyorum :LOL:. Bunu betadan çıkmadan deseydiniz size hak verirdim. Ancak şuan gerçekten optimize bir durumda.
Not: PUBG'nin ayarlarını Geforce Experience'den optimize edin. Artık sistem kaldırmıyorsa PUBG'nin değil sizin sisteminizin suçudur.
Dipnot: Evet buglar çok ama bence oyun güzel, alınmaya değer.
PUBG'de benim sistemle, 2K ultra ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? Madem optimizasyon özürlüsü değil? Sistem derken; ekran kartı, işlemci ve RAM'ı kastediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı