PUBG alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BayErhan

Hectopat
Steam'de PUBG şu an 40 TL civarında sizce alınır mı? PUBG Lite ile normal PUBG'nin arasında ne gibi farklar var?

Steam'de PUBG şu an 40 TL civarında sizce alınır mı? PUBG Lite ile normal PUBG'nin arasında ne gibi farklar var?
PUBG daha gelişmiş grafiklere sahip ayrıca daha büyük ve emülatör üzerinden oynanmıyor bu sayede emülatörlere göre daha iyi performans alabiliyorsunuz.

PUBG Lite oynamadım hiç ama Battle royal oyunlarını seviyorsan indirimdeyken alıp deneyebilirsin beğenmezsen iade edersin. CoD Warzone çıkınca PUBG'ye girmez oldum ben mesela.

PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, online gerçek oyuncularla oynanıyor.

Edit: Orijinal PUBG'e de 1 ay öncesine kadar gelmiş.

Son düzenleme:
PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, Online gerçek oyuncularla oynanıyor.

Bildiğim kadarıyla Steam PUBG sinede bot getirildi İnternet'ten bir bakın derim.

Alınabilir, PUBG Lite'ın grafikleri ve mekanikleri mobil oyuna benziyor. Bu ikisi zaten PUBG Lite oynanmaması için bir sebep.

PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, online gerçek oyuncularla oynanıyor.
Ayrıca botlar eklendi, özellikle Sanhok ve Vikendi'de daha fazlalar. Karakin'de en fazla 2 botla ya karşılaşıyorsunuz ya da karşılaşmıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı