PUBG alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Pubg optimizasyon sorunları olmasına rağmen oynanabilecek en iyi battleroyal oyunu. Alışana kadar çok sorun çekersin ama alıştıktan sonra bağımlı oluyorsun.

Böyle bir konu açmak saçma. Herkesin oyun zevki farklıdır buradaki herkes alma demiş ama ben öneririm şahsen oynuyorum. Oyunun mekanikleri gerçekten zor CS:GO gibi girip direk oynayabileceğin bir oyun değil oyunu ilk aldığında en az 10 saate alışamazsın o da en az yani oyunu indirip kötü oynayıp oyun kötü ya deyip iade etme çok çok oyna en sonunda alışır ve zevk almaya başlarsın.

PUBG’nin maç bulmasi acilmasi vs cok zaman aliyor en az 5 dakika maca girene kadar bekliyorsun daha sonra 20 dakika sagda solda dolasiyorsun derken biri geliyor vuruyor. PUBG yerine Apex Legends daha iyi o konuda ucretsiz zaten.

Maç bulması 2-3 sn sürüyor. Sen en son ne zaman oynamıştın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an PUBG'nin en kötü dönemi, oynayan oyuncu olmadığından dolayı bot bile getirdiler. Almanı tavsiye etmem.

Bunu neye göre dediniz ki? Oyunu sevmeyebilirsiniz de hala Steam'de en çok oynanan 2. veya 3. oyun oluyor. İstatistiklere bakabilirsiniz. Botla beraber ranked mod var orada bot yok onu oynayabilir isteyen.

PUBG Lite'da sanırım bot varmış hep öyle diyorlardı. PUBG'de öyle bir şey söz konusu değil, online gerçek oyuncularla oynanıyor.

Edit: Orijinal PUBG'e de 1 ay öncesine kadar gelmiş.
İlk başlarda bot geliyor PUBG Lite'da, son zamanlarda çok fazla PUBG Lite oynuyorum arkadaşlarla, hiç bot'a rastlamadım. Sadece sabahları adam olmayınca biraz fazla oluyor, ama geceleri ve akşamları arkadaşlarla oyuna @akiyorm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı