PUBG almaya değer mi?

Xechrekt42

Kilopat
Yaz indiriminde alınmaya değer bir oyun mu? Optimize sorunu geçti diye biliyorum ama çok hata varmış sanırsam. Açıkçası sürekli tempo olan bir savaş oyununun grafiklerine bakabileceğimi sanmıyorum, o yüzden seneye inşallah alacağım sistemi, boşuna yormaya gerek var mı? Bana sonuç olarak alınabilir bi oyun mu, bunun cevabını verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 1,5k saate yakın oynadım ama harbiden kötü oyun ya gerçekten çok kötü yine sen bilirsin ama Fortnite öneririm.

Oyunu 1,5k saate yakın oynadım ama harbiden kötü oyun ya gerçekten çok kötü yine sen bilirsin ama Fortnite öneririm.

Bir insan kötü olan bir oyunu zevk almıyorsa nasıl 1500 saat oynar? Anlayamıyorum bazen sizi.
Bir insana kendini kesintisiz olarak aylarca oynatabilen bir oyun bence başarılıdır.

Bir zamanlar herkesin dilinde bu overrated oyun vardı. Daha önceden olduğu gibi, DayZ, H1Z1 v.b. gibi bu da bir anda parladı ve bir anda söndü. Fortnite ilk çıktığı zamanlar da PUBG hayranları kötü yorumlar yapıyordu. Şimdi ise çoğu oyuncu fortnite'a kaymış durumda. Yani bu oyunun geliştiricileri yüzünden mi böyle oluyor bilmiyorum ama diyeceğim o ki, şimdi çoğunuz (technopatta da vardı) tükürdüğünü yalıyor. Ya büyük konuşulmayacak ya da hak etmeyen oyuna gerekli değeri vermeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı