PUBG almaya değer mi?

Benim oyunu fazla oynamış olmam oyunun iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca ben oyunu kötülemedim, yapımcı firmayı kötüledim ki bu söylediğime oyunu öven bir arkadaşta katıldı. Oyuna 70 TL vermiş olmanız o oyunun mükemmel olduğu anlamına da gelmez. Ayrıca oyun kötü değil, tekrar söylüyorum yapımcı firma kötü. Oyunu aldığın tarihi yazmışsın oyunu aldığın tarih yaptığın yorumu ilgilendirmez oyuna başladığın zamanı ilgilendirir, çünkü oyunu oynamaya başladığın zaman oyun hakkında bilgi sahibi olursun ve PUBG gibi bir oyunu anlayabilmen için minimum 100 saat falan oynaman gerek bence.
Bir oyunu 1500 saat oynuyorsan bu o oyunu beğendiğin, sevdiğin anlamına gelir bir insan sevmediği ve beğenmediği bir oyunda neden 1500 saat oynar? PUBG konusunda yeterli bilgiye de sahibim 100 saati geçik saatim de oldu. Oyunu oynamadığım zamanlarda da sıklıkla yayın izledim ve oyun hakkında temel bilgilere sahip oldum.

Bir oyunu 1500 saat oynuyorsan bu o oyunu beğendiğin, sevdiğin anlamına gelir bir insan sevmediği ve beğenmediği bir oyunda neden 1500 saat oynar? PUBG konusunda yeterli bilgiye de sahibim 100 saati geçik saatim de oldu. Oyunu oynamadığım zamanlarda da sıklıkla yayın izledim ve oyun hakkında temel bilgilere sahip oldum.
Üstteki yorumunda "PUBG bozuk, PUBG'de bug var diye oyunu kötülemeye çalışan insanlardır." Bunun yerine genelleme yapıyorum hepsi değil. Diyerek belirtseydin bende sen bunu yazdıktan sonra cevap bile vermezdim. Bir oyunu ister 1500 saat oynar yorum yaparım ister 10000 saat oynar yorum yaparım sana ne kardeşim oyunu ne kadar oynadığımdan? Yaptığım yoruma bakarak cevap ver, oynadığım saati göstererek değil. Ben zaten neden 1500 saat oynayıp böyle yorum yaptığımı üstte belirttim tekrar sorman hata zaten, önce oku.

Yaz indiriminde alınmaya değer bir oyun mu? Optimize sorunu geçti diye biliyorum ama çok hata varmış sanırsam. Açıkçası sürekli tempo olan bir savaş oyununun grafiklerine bakabileceğimi sanmıyorum, o yüzden seneye inşallah alacağım sistemi, boşuna yormaya gerek var mı? Bana sonuç olarak alınabilir bi oyun mu, bunun cevabını verirseniz sevinirim.
Bence alınması gereken bir battleroyal oyunu. Bu perşembe optimizasyon ile ilgiyi sağlam bir güncelleme alıcakmış oyun. Şu an bile tavsiye ederim. Oyunda hack sorununu büyük ölçüde çözdüler bana 100 oyunda bir nadir geliyor. Fortnite'da oynadım bana PUBG daha realistik geliyor tavsiye ederim. Arkadaş grubun var ise bu oyunu oynayan daha zevk alırsın. Benim oyunla ilgili tek sıkıntım internetten dolayı duvar arkası kurşun yemem onun dışında bir sıkıntım yok gayet zevkli.

Yaz indiriminde alınmaya değer bir oyun mu? Optimize sorunu geçti diye biliyorum ama çok hata varmış sanırsam. Açıkçası sürekli tempo olan bir savaş oyununun grafiklerine bakabileceğimi sanmıyorum, o yüzden seneye inşallah alacağım sistemi, boşuna yormaya gerek var mı? Bana sonuç olarak alınabilir bi oyun mu, bunun cevabını verirseniz sevinirim.
Sen ilk en iyi anlarını izle gaza gel gir oyuna sonra ölüp küfretmeyeceksen oyna.

Daha önce aim gerektiren oyun oynamadıysan hiç bulaşma. Fortnite diyenler var ama maalesef ona da alışman zor olacaktır. İyi oynamak için hızlı build yapma, ani reflex gibi çok şey gerekiyor. Yoksa adam seni altına aldı mı fight kazanma şansın az.

Ya uzatmaya gerek yok. PUBG gerçekliğe dayalı bir Battle Royale oyunu ve grafikleride oldukça iyi. Ha dersen ki bugları yok mu var görünmez eve arabayla kafa atan adamlar bile var fakat bunun başına 100 de 1 geleceği ihtimalini göz önünde bulundurursan gayet alınabilecek bir oyun. Fortnite ise dünyası daha çizimsel, biraz daha renkli bir dünyaya sahip. Build yapma gibi bir özellikte var. Yani hangisinin dünyası sana hitap ediyorsa onu oyna derim. Gerçekcilik diyorsan PUBG birazdaha farklı olsun renkli olsun diyorsan Fortnite. E tabi insanlarda genel olarak PUBG den sıkılıp Fornite oynamaya başladı çünkü oyun hem bedava hemde insanlar gerçekçi oyunlardan sıkıldı. Ha bana fikrimi sorarsan gerçekciliği severim yani Fortnite da adam sana sıkınca yokluktan duvar var edip blokluyorsun(Benim Düşüncem). Yani ben PUBG tarafındayım ama Fortnite da takdir edilip oynana bilecek bir oyundur. :)

Bir zamanlar herkesin dilinde bu overrated oyun vardı. Daha önceden olduğu gibi, DayZ, H1Z1 v.b. gibi bu da bir anda parladı ve bir anda söndü. Fortnite ilk çıktığı zamanlar da PUBG hayranları kötü yorumlar yapıyordu. Şimdi ise çoğu oyuncu fortnite'a kaymış durumda. Yani bu oyunun geliştiricileri yüzünden mi böyle oluyor bilmiyorum ama diyeceğim o ki, şimdi çoğunuz (technopatta da vardı) tükürdüğünü yalıyor. Ya büyük konuşulmayacak ya da hak etmeyen oyuna gerekli değeri vermeyeceksiniz.
Söndü derken? Steam üzerinde hala en çok oynanan oyun konumunda.
Ayrıca öneririm. Daha önce FPS oyunu oynamadıysan zorlanırsın ama yine de zevkli. Uzun süre CS oynadım PUBG 40 saat oynadım henüz 1 hafta önce başladım. Rahatça vuruyorum gördüklerimi. Bayağı zevkli oyun pek buga rastlamadım almaya değer.
Söndü derken? Steam üzerinde hala en çok oynanan oyun konumunda.
Ayrıca öneririm. Daha önce FPS oyunu oynamadıysan zorlanırsın ama yine de zevkli. Uzun süre CS oynadım PUBG 40 saat oynadım henüz 1 hafta önce başladım. Rahatça vuruyorum gördüklerimi. Bayağı zevkli oyun pek buga rastlamadım almaya değer. Fortnite ile karşılaştırmaya gelirsek, Fortnite'da silah çeşitliliği az harita küçük ama o da eğlenceli tabi oynayabilirsen. İkisi arasında kalsam PUBG seçerdim.

PUBG arkadaşlarınla aşırı derecede zevk alarak oynayacağın bir oyun. Ancak arkadaşların öldüklerinde birbirlerini suçlarlarsa çok kötü bir oyun. Eğer oyunu öğrenmeye çalışırsan oyunda değişik taktikleri denersen güzel bir oyun, her oyun School' a atlayıp ölürsen kötü bir oyun. Yani dostum bu oyunu iyi ya da kötü yapan şey senin oyunu nasıl oynadığın ve oyuna nasıl baktığındır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı