PUBG ani FPS düşme sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, uzun zamandır PUBG oynamıyordum silmiştim. Sonradan canım çekti ve indirdim. Bugün oyuna girdiğimde eskisine nazaran oyun başlarda çok daha fazla takılıyordu. Normalde en son Temmuz'da oynamıştım. O andan bu ana kadar bilgisayarımda hiçbir sıkıntı olmadı. Şimdi niye takılıyor anlamış değilim. Yanlış anlaşılmak istemem, sorunum FPS değil, oyun takılıyor. FPS drop oluyor, biri bana sıktığı an oyun takılıyor mesela. Eskiden böyle değildi, yere inince binalar yüklenmiyor, oyun 40 saniye oynanılmaz hale geliyor vs vs. Bunları nasıl çözebilirim? Şu ana kadar bunları yaptım:
Driverlarımı kontrol ettim.
Smart Defrag programı ile diskimi güzel bir şekilde birleştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini ve oyun içi görüntüyü atar mısın? MSI Afterburner programıyla beraber.

Sistemini ve oyun içi görüntüyü atar mısın? MSI Afterburner programıyla beraber.
Şuanlık hafif çözülmüş durumda diski birleştirip yeniden başlattığımda hafifledi. Ama yarın atabilirim resimleri

Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim düzeltebildiysen yardımcı olur musun ? Tam konu acıyordum denk geldi . Fps 80-90 iyi ama takılmalar mevcut önceden bu yoktu bende de.

Bu sorun bende de olmuştu sorunun Vsync sanıp üzerinde yoğunlaştım biraz ama artık şansa mı oldu bilmem. Sadece bekleme alanında takılıyor oyunda takılmıyordu. Sorun mouseta sandım o kadar süre FPS iyi ama mouse çevirince istediğim şekilde dönmüyordu. Sorunlu bir oyun.

Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim düzeltebildiysen yardımcı olur musun ? Tam konu acıyordum denk geldi . Fps 80-90 iyi ama takılmalar mevcut önceden bu yoktu bende de.
Timer Resolution az bişey azalttı, fakat hala sorunu arıyorum. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…