Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 16 Ekim 2022 #1 Çözümünü bilen var mı? Başka bir uygulamayla çakışıyor mu diyor?
JaxKerya Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 problemi çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 13 Ağustos 2023 #3 Dostum, o sorunu çözmüştüm galiba ama nasıl hiç hatırlamıyorum. Sanırım hatırlayamadığım bir programla çakışıyordu... Artı 0 Eksi
Dostum, o sorunu çözmüştüm galiba ama nasıl hiç hatırlamıyorum. Sanırım hatırlayamadığım bir programla çakışıyordu...
JaxKerya Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 hocam programları kontrol ettim fakat 1 hafta önce açılan program 1 gün sonra açılmıyor, program falan yüklediğimi hatırlamıyorum ki kontrol de ettim. Fakat bulamadım, programın ismi bir şekilde aklınıza gelirse buradan iletirseniz çok sevinirim Artı 0 Eksi
hocam programları kontrol ettim fakat 1 hafta önce açılan program 1 gün sonra açılmıyor, program falan yüklediğimi hatırlamıyorum ki kontrol de ettim. Fakat bulamadım, programın ismi bir şekilde aklınıza gelirse buradan iletirseniz çok sevinirim