"Mobil veri" Olarak belirtmeniz gerekirdi ozaman.Demek ki kota sınırı var ki söylüyorum demi? Mobil veri kullanıyorum.
Benim bir arkadaş 50 GB kotalı kullanıyor.İnternet paketlerinden kota durumu kalktı. Eğer kotadan bahsetmiyorsanız söylemeye çalıştığınız şey nedir? İnternet hızı mı?
İnternet şirketinin adı nedir?Benim bir arkadaş 50 GB kotalı kullanıyor.
Kota olayları geri geldi bu arada, AKK'nin kalmasıyla beraber çoğu ISS kotalı tarifeler getirdi...Benim anlamadığım kota olayları kalkamasına rağmen arkadaş neden ne kadar harcadığını merak ediyor?
Superonline.İnternet şirketinin adı nedir?
Hem kota geri geldi hem fiyatlar arttı hem hız yavaşladı. AKK varken daha iyidi.Kota olayları geri geldi bu arada, AKK'nin kalmasıyla beraber çoğu ISS kotalı tarifeler getirdi...
Haklısın, geçen gün Türk Telekom bana da kotalı tarife önerdi, şuan 24 Mbps kotasıza ödediğim paraya 24 Mbps 100GB kotalı verceklermiş... Tabiki kabul etmedim, etmeyeceğim de...Superonline.
Hem kota geri geldi hem fiyatlar arttı hem hız yavaşladı. AKK varken daha iyidi.
Windows 10'da "Veri Kullanımı" bölümü var. Uygulamalara ayırdığın zaman hangi uygulamanın ne kadar kullandığını yazıyor. PUBG 11 GB kullanmış fakat buna güncellemeler dahil değil.Nasıl anladınız?
Windows 10'da "Veri Kullanımı" bölümü var. Uygulamalara ayırdığın zaman hangi uygulamanın ne kadar kullandığını yazıyor. PUBG 11 GB kullanmış fakat buna güncellemeler dahil değil.
İnternet kafe de 10 dakikada flash belleğe atarım sıkıntı yok.Mobil internet ile oynamak için hesap yapıyor olabilirsiniz ama güncelleme gelmesi durumunda geçici olarak kullanabileceğiniz bir Wi-Fi olacak mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.