Y yigitakdeniz97 Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2018 #1 PUBG'yi yeni aldım, bu hata sağ olsun oynayamadım. Dünden beri uğraşıyorum çözümünü buladım. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2018
PUBG'yi yeni aldım, bu hata sağ olsun oynayamadım. Dünden beri uğraşıyorum çözümünü buladım. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm Recep Baltaş 19 Şubat 2018 Şu klasörü silin: C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye Bunu çalıştırın: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - uninstall_battleye Sonra da bunu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - install_battleye Oyunu çalıştırın.
Şu klasörü silin: C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye Bunu çalıştırın: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - uninstall_battleye Sonra da bunu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - install_battleye Oyunu çalıştırın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Şubat 2018 #2 Şu klasörü silin: C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye Bunu çalıştırın: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - uninstall_battleye Sonra da bunu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - install_battleye Oyunu çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Şu klasörü silin: C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye Bunu çalıştırın: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - uninstall_battleye Sonra da bunu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\BattlEye - install_battleye Oyunu çalıştırın.
DAXTER Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 1 1 Temmuz 2018 #3 Aynı hata bende de var dediklerinizi yaptım fakat düzelmedi. Lütfen bilen çözen biri yardım edebilir mi? Kafayı yicem 1 gündür araştırıyorum bu hatayı alan bi tek Yiğit sen ve ben varız heralde başka kimsede yok çözümü de yok. Lütfen yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Aynı hata bende de var dediklerinizi yaptım fakat düzelmedi. Lütfen bilen çözen biri yardım edebilir mi? Kafayı yicem 1 gündür araştırıyorum bu hatayı alan bi tek Yiğit sen ve ben varız heralde başka kimsede yok çözümü de yok. Lütfen yardım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Temmuz 2018 #4 Windows 7 için teknik destek vermiyoruz. 2018 sürüm oyunları oynamak istiyorsanız 2018 sürüm Windows kullanacaksınız. Sorun da zaten Windows 7 kaynaklı büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Windows 7 için teknik destek vermiyoruz. 2018 sürüm oyunları oynamak istiyorsanız 2018 sürüm Windows kullanacaksınız. Sorun da zaten Windows 7 kaynaklı büyük ihtimalle.
NuclearReactor Centipat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 19 29 Ekim 2019 #5 Recep Baltaş sayesine çözüldü sorun teşekkürler... Artı 0 Eksi