Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #1 Antrenman modundayım silah cephane almak için belirleme aracı tuşuna basmam gerekiyor ama klavyede bulamadım o hangi tuş oluyor,< gibi bir şey yazıyor. FN ile basmadığım tuş kalmadı bulamadım. %60'lık klavye kullanıyorum.
Antrenman modundayım silah cephane almak için belirleme aracı tuşuna basmam gerekiyor ama klavyede bulamadım o hangi tuş oluyor,< gibi bir şey yazıyor. FN ile basmadığım tuş kalmadı bulamadım. %60'lık klavye kullanıyorum.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 5 Kasım 2023 #2 Virgül tuşu ile açılıyor, zorlanıyorsanız ayarlardan virgül tuşu yerine kolay erişebileceğiniz bir tuş atayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Virgül tuşu ile açılıyor, zorlanıyorsanız ayarlardan virgül tuşu yerine kolay erişebileceğiniz bir tuş atayabilirsiniz.
KS KS Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #3 ZombiQ dedi: Virgül tuşu ile açılıyor, zorlanıyorsanız ayarlardan virgül tuşu yerine kolay erişebileceğiniz bir tuş atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Birde bu antrenman süresini nasıl uzatabilirim ayarlamalarım bitmeden süre bitiyor. Artı 0 Eksi
ZombiQ dedi: Virgül tuşu ile açılıyor, zorlanıyorsanız ayarlardan virgül tuşu yerine kolay erişebileceğiniz bir tuş atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Birde bu antrenman süresini nasıl uzatabilirim ayarlamalarım bitmeden süre bitiyor.