PUBG F tuşu ile itemleri geç alıyor

Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Tab'a basınca hiçbir sorun yok sağa sürükleyerek direkt alıyor ama yerde 1 tane ürün var diyelim F basıp geçeceğim, 2 kere basıyorum bazen 3 kere basıyorum almıyor. Dibinde keklik gibi bekleyip yavaşça F'ye basınca öyle alıyor sanki hızlı alma der gibi öyle de HS'yi yiyorsun. Nasıl çözeriz bunu başına gelen var mı?

Hocam adam 4-5 saniye bekliyormuş bu normal değil. 2 saat sonra pc de olacam ve deneyecem. Ben f ve tab karışık kullanıyorum duruma göre. Pubg mobile oynamıyorum hocam.
Eğer yerdeki item üst üste beş taneyse ve f f f f f yapıyorsa 4-5 saniye beklemesi normal. Çünkü animasyon var. Tek bir item için normal değil orası ayrı. Bekliyorum.

@Pledo Konuyu başka forumlarda da açtım herkes normal diyor F, TAB'dan daha ağır çalışıyormuş ve art arda 5 kez basınca 5 itemi aniden almıyormuş. @Umutsuzdu Umutlar alıyorum deyince aklım çok karıştı 5 itemi 5 kez F ye basıp hızlıca aldığın bir video atar mısın ya 😅

Bendeki sorun ayrıca tek 1 itemi de geç alıyor üstünde kamerayı sallamadan beklemek gerekiyor en az 2 saniye. O çok sıkıntı şehir içinde yaşatmıyorlar.

@Pledo @Urazkul İnternet hızım 16mbs ve videoda gördüğünüz gibi pkt loss var buna rağmen F bastıkça üst üste alıyor. İnternetim daha iyi olsa ve pkt loss olmasaydı o an eminim daha da hızlı alır. 10+ item var orada.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Umutsuzdu Umutlar Kamera sabit ama bir de 2-3sn durduğu zaman alıyor. Mesela o itemler orda dursun yoldan geçerken aşağı bakıp f ye basıp hemen sağa sola çevir kamerayı bakalım olacak mı? Yani yürürken almayı dene sabit dururken değil kamera da sabit olmamalı çatışmanın ortasındaymış gibi.

@Umutsuzdu Umutlar Kamera sabit ama bir de 2-3sn durduğu zaman alıyor. Mesela o itemler orda dursun yoldan geçerken aşağı bakıp f ye basıp hemen sağa sola çevir kamerayı bakalım olacak mı? Yani yürürken almayı dene sabit dururken değil kamera da sabit olmamalı çatışmanın ortasındaymış gibi.
Yürürken de hemen hemen aynı. Ping + pkt loss olmazsa çok daha hızlı onu görmezden geliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı