PUBG çökme sorunu

demir1212

Decapat
Katılım
31 Aralık 2018
Mesajlar
33
2-3 haftada bir PUBG güncel olsa bile oyuna girmeden sürekli çöküyor sonra oyun dosyalarını doğruladığımda her zaman 1 ya da 2 dosya eksik oluyor bunun bir çözümü var mı?
 
Bu hata karşınıza sürekli çıkıyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatın, ekran kartınızın en güncel sürümünü yükleyin, işletim sisteminizi güncelleyin, Steam’i yönetici olarak başlatın, sistem belleğinizin yeterli olduğundan emin olun.
Yukarıdaki öneriler sorununuzu çözmediyse Steam’i açın, sol menüdeki oyun listenizden PlayerUnknown’s Battlegrounds’a sağ tıklayıp Özellikleri açın. Başlatma Seçeneklerini Ayarlar bölümüne aşağıdaki komutları yazıp kaydedin.
-malloc=system -refresh 60 -maxMem=8000 -d3d10
 
Aynı problemi bende bugün itibari ile yaşamaya başladım lütfen yardımcı olun .

ryzen 2600x
msı 2070 gaming z
corsair 16GB 3000mhz ram
240GB M.2

herhangi bir owerlock yapılmadı bugüne kadar her şey güzeldi hatta ben oyunu sildim tekrar yükledim bugün ve hata hala devam ediyor.

Oyuna giriyorum 5 10 dk oynuyorum ilk mesajı yazan arkadaştaki hatayı alıyorum ondan sonra steamdan dosyaları doğrula diyorum her seferinde 1 dosya eksik diyor indiriyor oyuna giriyorum yine aynı ...
 
Aynı problemi bende bugün itibari ile yaşamaya başladım.

Ryzen 2600X.
MSI 2070 Gaming Z.
Corsair 16 GB 3000MHz RAM.
240GB m.2.

Herhangi bir owerlock yapılmadı bugüne kadar her şey güzeldi hatta ben oyunu sildim tekrar yükledim bugün ve hata hala devam ediyor.

Oyuna giriyorum 5 10 dk oynuyorum ilk mesajı yazan arkadaştaki hatayı alıyorum ondan sonra steamdan dosyaları doğrula diyorum her seferinde 1 dosya eksik diyor indiriyor oyuna giriyorum yine aynı...

Aynı durumdayım burada daha önce konu açtım ama tarihe karıştı kimse de cevap yazmıyor neredeyse 1 yıl olacak sorunu ilk almaya başladığımdan beri tık yok.
 
Sorunu bende uzun zamandır alıyorum 1MB civarında bır dosya eksik çıkıyor çözen olursa lutfen yazsın.

Benim sorunum çözüldü. Çözüm çok basitti PC de Steam dışında tüm 3. parti yazılımları kapattım. ıdm/msi afterburner/ Origin vs sonra oyun çalışmaya başladı oyuna girmeden önce kapayıp oyundan çıkınca açıyorum düzgün bir şekilde çalışıyor.
 

Geri
Yukarı