PUBG Crash Sorunu - Bad_module_info

Yer
Düsseldorf
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girerken crash alıyorum. Bazen giriyor bir el giriyorum öldükten sonra lobiye dön dediğimde tekrar crash veriyor, artık yıldım. Ne olur bir çözüm yolu verin.

pubg crash.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorun 1709 kaynaklı gibi. İlk olarak 1803'e geçip dener misin?
Sorun çözülmezse ekran kartı sürücüsünü güncelle.
"Send and Close" diyerek hata raporunu geliştiriciye gönderin öncelikle.
Steam üzerinden PUBG'nin dosya bütünlüğünü doğrulayın. Ekran kartı sürücü güncellemesi varsa yapın.

"Send and Close" diyerek hata raporunu geliştiriciye gönderin öncelikle.
Steam üzerinden PUBG'nin dosya bütünlüğünü doğrulayın. Ekran kartı sürücü güncellemesi varsa yapın.
Kaç kere yaptım ama düzelmiyor bütünlüğünü doğruluyorum eksik dosya yok diyor her şey tamam. Ne yaptıysam kurtulamadım şu hatadan. Sürücülerde en güncel durumda şu an.
Arkadaşlar bilen yok mu ?

Son düzenleme:
Biri bir gün, diğeri de bir hafta uyarı aldı. Burayı çiftlik zannetmiş arkadaşlar...

Windows sürümün nedir? Bir de Olay Görüntüleyicisi Log'u oluşuyor mu?

Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma

Kod:
Hatalı uygulama adı: bad_module_info, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Hatalı modül adı: unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc000001d
Hata uzaklığı 0x00007ffe03f33770
Hatalı işlem kimliği: 0x1d8c
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d3ec7dc5ac17d2
Hatalı uygulama yolu: bad_module_info
Hatalı modül yolu: unknown
Rapor kimliği: 00b59e6f-6b5f-4c05-9a30-77a8fd7b50c7
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Windows aşağıdakilerden biri nedeniyle  dosyasına erişemiyor:  Ağ bağlantısında, dosyanın depolandığı diskte veya bu bilgisayara yüklenmiş depolama sürücülerinde bir sorun var; ya da disk yok.  Windows bu hata yüzünden bad_module_info programını kapattı.

Program: bad_module_info
Dosya:

Windows aşağıdakilerden biri nedeniyle  dosyasına erişemiyor:  Ağ bağlantısında, dosyanın depolandığı diskte veya bu bilgisayara yüklenmiş depolama sürücülerinde bir sorun var; ya da disk yok.  Windows bu hata yüzünden bad_module_info programını kapattı.

Program: bad_module_info
Dosya:

Hata değeri Ek Veriler bölümünde listelendi.
Kullanıcı Eylemi
1. Dosyayı yeniden açın.  Bu durum, program yeniden çalıştırıldığında kendiliğinden düzelen geçici bir sorun olabilir.
2.  Dosyaya yine ulaşılamıyorsa ve:
    - Dosya, ağ üzerindeyse,  ağ yöneticinizin ağda bir sorun olmadığını ve sunucuyla iletişim kurulabildiğini doğrulaması gerekir.
    - Dosya, disket veya CD-ROM gibi çıkarılabilir bir diskteyse, diskin bilgisayara düzgün biçimde yerleştirildiğini doğrulayın.
3. CHKDSK komutunu çalıştırarak dosya sistemini denetleyin ve onarın. CHKDSK komutunu çalıştırmak için sırasıyla Başlat'ı, Çalıştır'ı tıklatın, CMD yazın ve Tamam'ı tıklatın. Komut isteminde, CHKDSK /F yazın ve ENTER tuşuna basın.
4. Sorun devam ederse, dosyayı yedek kopyasından geri yükleyin.
5. Aynı diskteki diğer dosyaların açılıp açılmadığını belirleyin. Açılmıyorsa, disk bozulmuş olabilir. Bu bir sabit diskse, daha fazla yardım için yöneticinize veya bilgisayar donanımı  satıcınıza başvurun.

Ek Veriler
Hata değeri: 00000000
Disk türü: 0

Sanırsam bunlar. Windows 10 kullanıyorum. Crash verirken bad_module_info çalışmayı durdurdu hatası verip ondan sonra crash veriyordu. Bad_module_info ile iki tane hata raporu buldum.
Battleye servisinde bir sıkıntı olmuş olabilir mi?
Sanmıyorum çünkü R6 Siege de battleye kullanıyor onda bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı