Çözüldü PUBG derecelide eşleştirme sistemi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Yani halihazırda PUBG dereceli ile ilgili olan konulara baktığım zaman herkes çok zor olduğundan şikayetçi. Ama benim anlamadığım, burada derece sistemi yok mu? En düşük rankla en yüksek rank denk gelebiliyor mu, veya farklı dereceden ranklar? Yoksa bu dereceli o kadar zor ki en düşük rankında bile mi mükemmel oyuncular var?

Derecesizde kolay değil ki, tamam arada sırada çerezler geliyor da bir tane 500 seviye gelse zaten şansın kalmıyor ki o adama karşı. Bordo bereli gibiler zaten ben daha adamın sesini duymadan yerini fark edemeden adam beni indiriyor, her an her yerden çıkabiliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Derecelide daha rahat oynayabileceğime inanırsam neden almayım ki? Ayrıca abonelik değil tek seferlik bir ödeme gerekiyor, 12.99 dolar. ben şu an dereceli maçlarda eşleştirme sistemi nasıl onu öğrenmek istiyorum.
Derecelide puan sistemi var. İlk girdiğinde 1500 puandan başlıyorsun ve ilk 5 maç sonrasında rank atıyor. Daha sonra mevcut rankına göre rakipler geliyor. Örnek olarak Gümüş 3 isen takımında o aralıkta geliyor. Dereceli eğlenceli ama bazen gerçekten sinir hastası edecek tipler gelebiliyor. Yakın zamanda duo dereceli gelecek. Squad girmekten daha iyi olacağını düşünüyorum.
Oyunu çok fazla oynamadım ama derecelide rank sistemi var. Ancak dereceli maçları oynayabilmek için abonelik satın almak gerekiyor diye hatırlıyorum. F2p oyuncusu iseniz para yatırmayacağınızdan dereceli maçlara da giremeyeceksin.

Oyunu çok fazla oynamadım ama derecelide rank sistemi var. Ancak dereceli maçları oynayabilmek için abonelik satın almak gerekiyor diye hatırlıyorum. F2p oyuncusu iseniz para yatırmayacağınızdan dereceli maçlara da giremeyeceksin.

Derecelide daha rahat oynayabileceğime inanırsam neden almayım ki? Ayrıca abonelik değil tek seferlik bir ödeme gerekiyor, 12.99 dolar. ben şu an dereceli maçlarda eşleştirme sistemi nasıl onu öğrenmek istiyorum.

Derecelide puan sistemi var. İlk girdiğinde 1500 puandan başlıyorsun ve ilk 5 maç sonrasında rank atıyor. Daha sonra mevcut rankına göre rakipler geliyor. Örnek olarak Gümüş 3 isen takımında o aralıkta geliyor. Dereceli eğlenceli ama bazen gerçekten sinir hastası edecek tipler gelebiliyor. Yakın zamanda duo dereceli gelecek. Squad girmekten daha iyi olacağını düşünüyorum.

Çözüm
rakiplerde aynı şekilde bizim ranklar ile aynı geliyor yani di mi?

- "rankına göre rakipler geliyor" yazmışsın zaten pardon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı