PUBG donma sorunu

DemirBey154

Hectopat
PUBG'de adam görünce ve atlayınca 2 dk içerisinde full donuyor, atlayınca hele fazla adam gelince 3-4 FPS, anca 2 dk sonra düzeliyor. Eşyalar, evler yüklenmiyor, eve giremiyorum, neden olduğunu bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

PC:
  • i7-3770 3.4HGz
  • GTX1050 Ti
  • 8 GB RAM HI-LEVEL 1333MHz DDR3
  • 400W PSU
  • Afox LGA1155 H61
  • 1TB HDD
  • SSD yok
Ayrıca FPS düşmesi mi ping yapar ping mi FPS düşmesi yapar?

Kasanız nedir? Ayrıca kasanın yan tarafını açmayı deneyin.
açınca manyak tozlanıyo zamanda işlemci 90derece görüyo Vento Vento-Ta-K51-400 Vento 400 Watt Asus Fiyatı
Arkadaşa katılıyorum aynısı bende oluyordu grafiği düşürünce düzeldi fakat grafiği düşürmek istemiyorum diyorsanız Mem Reduct gibi programları kullanarak uçaktan atlamadan önce açıp Ram'e boş alan açabilirsiniz.
grafik en düşükte yine oluyor

Pubg'ye ilk başladığımda bahsettiğin sorunlar fps droplar çok yaşıyordum. Ssd aldıkdan sonra droplar ve takılmalar %80 oranında azaldı. + 8gb bellek yetmiyor bu oyuna. Oyun yüzünden yeni sistem topladım geçen hafta. Oyun içinde kendi stabilizasyon sorunları var son 2 aydır 20-25 kişi atlanan yerlerde yada koşarken etrafında başka bir grup olduğunda anlık takılma olabiliyor. (sistemleri sağlam arkadaşlardada aynı sorun oluyor.)

Bende 8GB 3000 MHZ RAM olmasına rağmen bazen takıldığı oluyor. RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımda daha kötü bir işlemci ve aynı ekran kartı var fakat RAM'İ 16 olduğu için sıkıntı çekmiyor.
onun ki demi ddr3 ve şunu alsam iş görürmü ölü yatırım mı olur Hi-Level 4 GB 1333MHz DDR3 HLV-PC10600D3-4G Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ping fazla olduğunda binde bir FPS değeri düşebilir, anlık takılmalar olur ve FPS yüksek görünse bile kasma hissi yaşanır.
oyun donunca pingde yükseliyo hangisinden kaynaklı olduğun anlamaya çalışıyorum
Sorununuz büyük ihtimalle HDD ve RAM kaynaklı. SSD büyük çoğunlukla çözecektir, RAM ise genel bir ferahlama sağlayacaktır.
Önceliğim hangisi olmalı en çok hangisi yardımcı olur

PUBG'de adam görünce ve atlayınca 2 dk içerisinde full donuyor, atlayınca hele fazla adam gelince 3-4 FPS, anca 2 dk sonra düzeliyor. Eşyalar, evler yüklenmiyor, eve giremiyorum, neden olduğunu bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

PC:
  • i7-3770 3.4HGz
  • GTX1050 Ti
  • 8 GB RAM HI-LEVEL 1333MHz DDR3
  • 400W PSU
  • Afox LGA1155 H61
  • 1TB HDD
  • SSD yok
Ayrıca FPS düşmesi mi ping yapar ping mi FPS düşmesi yapar?
ekran kartın güncel mi?

Bende de bugün ilk kez pubg de oldu her oyuna girdiğimde yaklaşık 10 15 dakika sonra ekran donup kalıyor ve reset atmadan kurtulamıyorum işlemci ve ekran kartı sıcaklığı normal.Laptopun sistem özellikleri:

i7-9750h
Geforce Gtx 1660Ti - MaxQ Design
16 gb Ram
512 gb ssd

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı