PUBG Dosyalarını İnternet Kafeden Almak

RTX 2080 Ti

Kilopat
Ben geçen günlerde PUBG satın aldım. Bilgisayarım yakında gelecek ama internet hızım çok iyi olmadığı için ben PUBG dosyalarını internet kafeden kendi diskime aktarsam sonra onları da güncelleyip kurarsam sıkıntı çıkar mı ? Aynı işlemci R6 Siege ve CS:GO'da da yapacağım. Benim aklıma birde güvenlik tehlikesi geldi. Bu konularda tavsiyesi olan söylerse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size şunu soracağım: Hırsızlık ayıp mıdır? Korsana destek vermiyoruz.
Konuyu okudunuz mu ? Oyunu satın almış zaten sadece oyunları indirmek yerine kafeden almak istiyor internet ile indirmek yavaş olacağı için. Konuna gelirsek atıp oynayabilirsin ben yaptım. İnternet kafeden almadım ama diğer bilgisayarımda yüklü olan oyunu aktarmıştım. Oyunların kütüphane de yüklü gözükmesi için olan dosya ile atarsan sıkıntı olmaz.

Bilgisayarın geldiğinde oynamak istediğin oyunu indirmeye başla ve %1-2 olduğunda oyunun indiği yerdeki dosyalarla sendeki dosyaları değiştirirsin. Steam/Uplay Launcher'ı tekrar başlatınca muhtemelen yeni dosyaları tarayıp bitirir.

Steam'a girin.
Oyunları yedekle veya yedekten geri yükle seçeneğine bas.
Ordan yedekleyeceğin oyunu seç.
Usb diski seç ve dvd seçeneğini seç.
Usb ye yazıldıktan sonra kendi steam programına gir.
Aynı şekilde oyunları yedekle veya yeekten geri yükle seçeneğine bas.
Usb diski seç.
Yükleme bittikten sonra hatalı bir işlem yapmadıysanız oyun sorunsuz olarak kurulacaktır.

Steam'a girin.
Oyunları yedekle veya yedekten geri yükle seçeneğine bas.
Ordan yedekleyeceğin oyunu seç.
Usb diski seç ve dvd seçeneğini seç.
Usb ye yazıldıktan sonra kendi steam programına gir.
Aynı şekilde oyunları yedekle veya yeekten geri yükle seçeneğine bas.
Usb diski seç.
Yükleme bittikten sonra hatalı bir işlem yapmadıysanız oyun sorunsuz olarak kurulacaktır.
Dediğiniz buysa konu kilit.

Yedekleme işi uzun sürer. Pubg klasörünü kopyalayın. Steam oyunu nereye kuracağınızı sorar o ekranda devam etmeden yedeklediğiniz klasörü oraya atın sonra devam edin. Dosyaları kontrol edip günceller, siz de kısa sürede oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı