Ramazan533 Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 3 4 Haziran 2019 #11 6-8 x de fare tekerleğini kullanarak yakınlaştırabilirsin ayrıca shift tuşuna basılı tutarsan nefesini tutar ve daha isabetli atış yaparsın. Red dot da ise shift tuşuna basılı tutarak 1.5 kat yakınlaştırabilirisin. İyi oyunlar.
6-8 x de fare tekerleğini kullanarak yakınlaştırabilirsin ayrıca shift tuşuna basılı tutarsan nefesini tutar ve daha isabetli atış yaparsın. Red dot da ise shift tuşuna basılı tutarak 1.5 kat yakınlaştırabilirisin. İyi oyunlar.
Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2019 #12 hakansavur dedi: Peki bir şey sormak istiyorum holo da shifte basınca mı daha fazla yakınlaştırır reddotta mı yoksa yakınlaştırma değerleri aynı mı? Peki bir şey sormak istiyorum holo da shifte basınca mı daha fazla yakınlaştırır reddotta mı yoksa yakınlaştırma değerleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Değerler aynı olur.
hakansavur dedi: Peki bir şey sormak istiyorum holo da shifte basınca mı daha fazla yakınlaştırır reddotta mı yoksa yakınlaştırma değerleri aynı mı? Peki bir şey sormak istiyorum holo da shifte basınca mı daha fazla yakınlaştırır reddotta mı yoksa yakınlaştırma değerleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Değerler aynı olur.