PUBG düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3060 130w
İşlemci
i7 11800h
Cihazım garip bir şekilde PUBG'de düşük FPS vermeye başladı. Bir senedir oyunu oynamıyordum ve yeniden başladım ama zaman zaman FPS 80'lerde olmasına rağmen oyunun kastığını hissediyorum. Daha önce oynarken 2K Ultra ayarlarda sabit 100 FPS alıyordum ve hiçbir sorun yoktu ancak şu an tüm ayar kombinasyonlarını denememe rağmen o kasma hissi düzelmiyor. 1080p en düşük / 2K Ultra-en düşük. Tüm kombinasyonları denedim ancak sorun düzelmiyor. Garip olan en düğüşe aldığımdada düzelmemesi. Virüs ihtimaliyle cihaza format attım oda çare olmadı. Daha önce 2K Ultra ayarlarda sorunsuz oynadığım oyun şu an neden böyle anlamadım.

Cihazım garip bir şekilde PUBG'de düşük FPS vermeye başladı. Bir senedir oyunu oynamıyordum ve yeniden başladım ama zaman zaman FPS 80'lerde olmasına rağmen oyunun kastığını hissediyorum. Daha önce oynarken 2K Ultra ayarlarda sabit 100 FPS alıyordum ve hiçbir sorun yoktu ancak şu an tüm ayar kombinasyonlarını denememe rağmen o kasma hissi düzelmiyor. 1080p en düşük / 2K Ultra-en düşük. Tüm kombinasyonları denedim ancak sorun düzelmiyor. Garip olan en düğüşe aldığımdada düzelmemesi. Virüs ihtimaliyle cihaza format attım oda çare olmadı. Daha önce 2K Ultra ayarlarda sorunsuz oynadığım oyun şu an neden böyle anlamadım.
- Grafik ayarlarında DX11 geliştirilmiş ( beta ) ve DX12 var bunlardan hangisi seçili olmalı ?

- Grafik ayarlarında DX11 geliştirilmiş ( beta ) ve DX12 var bunlardan hangisi seçili olmalı ?
Oyun sorunlu zaten, DX11 seçin.

Hepsini tek tek seçtim denedim ancak sonuç aynı. Dediğim gibi yaklaşık bir sene önce sorunsuz oynuyordum oyun güncellemesinden sonra mı oldu yoksa benim cihazda mı sorun var anlayamadım.
Oyunun güncellemesinden olmuş olabilir ya da nvidia sürücüsünden olabilir. Oyun ayarları ne durumda? Yüksekse bir tık düşürün.

Oyun ayarlarını en düşük de yaptım en yüksek de yaptım her ayarı denedim sonuç aynı.
Oyun güncellemesinden olmuştur o zaman. Ayarlardaki keskinleştirme bir de bir şey daha vardı onları aktifleştirip de deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı