RX 7700XT sistemde PUBG düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Benim bildiğim kadarı ile genellikle yapılan testlerle aynı sonuçları alamıyorsun.

Oyun görüntü ayarlarını daha düşüğe çekmeyi deneyebilirsin.

Ayrıca oyun içerisinde CPU 70-75 arasına çıkması normal. Hoca belki ekstra uygulama kullanıyor olabilir. (örneğin: Game booster ve Razer cortex)

Bu arada FPS arttırmak için attığım fotoğraftakileri de deneyebilirsin. Ben denemiştim ve 10-20 FPS artıyor.

Ayarlar Windows ayarı kurulum falan gerektirmiyor. Bu arada aldığın FPS değerinin yeterli olduğunu düşünüyorum. Monitörün 360 Hz diyelim 360 FPS'in üstündeki değerler pek önemli değil.

Bunun için konu oluşturursan sana daha hızlı yardımcı olabilirler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. 😄
hocam cevabın için teşekkür ederim , konu oluşturdum detaylı fakat yardımcı olabilen olmadı.
zaten suanki ekranım 144 hz , 144 e sabitliycem ama videodaki gibi performans alamamak üzücü oldu :D

konum burada bu bilgileri orayada yazarsan güzel olur, belki alan arkadaşlar görür. ayarları deniycem.

Ayrıca hocam şunu sormak istiyorum bu aldığım fps değerleri msi afterburner üzerinden , ama amd adrenalin üzerinden daha iyi fps falan görüyorum, hangisine güvenicez ?

Hocam cevabın için teşekkür ederim, konu oluşturdum detaylı fakat yardımcı olabilen olmadı.
Zaten şu anki ekranım 144 Hz, 144'e sabitleyeceğim ama videodaki gibi performans alamamak üzücü oldu :D

Konum burada bu bilgileri orayada yazarsan güzel olur, belki alan arkadaşlar görür. Ayarları deneyeceğim.

Ayrıca hocam şunu sormak istiyorum bu aldığım FPS değerleri MSI Afterburner üzerinden, ama AMD Adrenalin üzerinden daha iyi FPS falan görüyorum, hangisine güveneceğiz?

Hocam FPS konusunda adrenaline güvenebilirsiniz. Isı ve kullanım yüzdesine göre de Afterburner'a bakabilirsiniz.

FPS değerin bence çok iyi 144 Hz monitör kullandığına göre sistemin fazlasıyla karşılıyor. 😉

Yardımcı olmak beni mutlu etti iyi sosyaller. Geç cevapladığım içi kusura bakmayın...

Hocam FPS konusunda adrenaline güvenebilirsiniz. Isı ve kullanım yüzdesine göre de Afterburner'a bakabilirsiniz.

FPS değerin bence çok iyi 144 Hz monitör kullandığına göre sistemin fazlasıyla karşılıyor. 😉

Yardımcı olmak beni mutlu etti iyi sosyaller. Geç cevapladığım içi kusura bakmayın...
Hocam yüksek performansa aldım bilgisayarı, rainbow six siege oynadım 60 65 derecelerde 350 fps ortalama diyebilirim sence nasıl ?
Zaten 2k ekran alıcam 180 hz lik , fps olayı süper oldu benim için, fps sabitleyince karttan cw seside pek gelmiyor.

Ayrıca sormak istediğim adrenalin programında hypr rx işaretledim başka hiç bi ayar yapmadım , yapmam gereken birşey var mı ?

Hocam yüksek performansa aldım bilgisayarı, Rainbow Six: Siege oynadım 60 65 derecelerde 350 FPS ortalama diyebilirim sence nasıl?
Zaten 2K ekran alacağım 180 Hz'lik, FPS olayı süper oldu benim için, FPS sabitleyince karttan cw seside pek gelmiyor.

Ayrıca sormak istediğim adrenalin programında hypr RX işaretledim başka hiçbir ayar yapmadım, yapmam gereken bir şey var mı?

Dostum bence 60-65 derecelerde 350 FPS R6 için mükemmel. Dediğim gibi monitörünüzün Hz değerinden fazlasının bir katkısı yok 180 Hz alacaksanız max 200 FPS sizin için yeterli olacaktır.

Yapmanız gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer görsele biraz önem veriyorsanız Radeon Boost kapatabilirsiniz çünkü bu özellik kaliteyi bayağı düşürüyor. FPS konusunda etkisi 20-30 FPS arasıdır.

Hem kalite hem performans istiyorsanız internetten adrenalin ayarlarına bakabilirsiniz. Bu arada adrenalinden anti-lag ayarını açmayı unutmamakta fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı