PUBG DX11 Feature Level 10.0 is Required To Run The Engine Hatası

Ekran kartındaki DirectX ile aldığınız hatanın uzaktan yakından alakası yok. Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz? Crash raporu çıkıyor mu? Çıkıyorsa raporun görselini paylaşın. Sisteminizin kalan parçalarını da belirtin.

Ekran kartındaki DirectX ile aldığınız hatanın uzaktan yakından alakası yok. Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz? Crash raporu çıkıyor mu? Çıkıyorsa raporun görselini paylaşın. Sisteminizin kalan parçalarını da belirtin.
Aldıgım hata bu ''DX11 Feature Level 10.0 is Required To Run The Engine''.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız güncel mi?
Şu an guncelledım yaptım bir şeyler, eskısını kaldırdı driver butunlugunu dogruluyorum.

Büyük ihtimalle eski ekran kartı sürücünüzü kaldırmadınız ve yeni kartın sürücülerini yüklemediğiniz için bu hatayı alıyorsunuz. Sürücülerinizi kurun.
Nasıl yapabılırım anlatır mısın? Güncelledim ama şu an Geforce Game Ready Driver'dayım. Bunu eski ekran kartında da veriyordu.

Arkadaşlar PUBG'de "DX11 Future Level 10.0 is required engine" tarzı bir hata alıyorum. Yardım eder mısıniz? Ekran kartım DirectX 12 desteklı normalde, acması lazım. PC'yı sıfırlasam suruculerı nasıl kurarım ya da eskılerı kaldırıp yenısını nasıl kurarım? Denedım su an son surucudeyım, ekran kartım GTX 1050 Ti 128 bit Gaming OC.

Çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye
İlk olarak DDU ile ekran kartı sürücülerinizi güvenli mod üzerinde kaldırın ve sistemi yeniden başlatın. Ardından yeni aldığınız ekran kartına ait sürücüyü kurun.

@Silinen üye
İlk olarak DDU ile ekran kartı sürücülerinizi güvenli mod üzerinde kaldırın ve sistemi yeniden başlatın. Ardından yeni aldığınız ekran kartına ait sürücüyü kurun.
çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı