PUBG eğlence için hâlâ oynanır mı?

Vakit geçirmek için ara sıra telefonda oynuyorum. (Telefon Note 10 Lite)

peki oyun önerirmisin yüksek sistem isteyen?
Amacın bence yüksek sistem isteyen oyunlar olmasın. Her grafiği iyi olan oyun iyi olacak diye bir şey yok.

Control ve Minecraft RTX denemeni tavsiye ederim. The Witcher 3, RDR2 gibi açık dünya oyunları da tavsiyem.

Life is Strange, Telltale's The Walking Dead , Detroit Become Human gibi seçime dayalı oyunlar deneyebilirsin.

Ayrıca Mount and Blade oyunlarına da bir göz atmanı öneririm.

Dying Light, Metro serisi, Resident Evil serisi gibi oyunlara da bir göz atabilirsin.

doğru ama pubg oynayacağım adam öldürmek eğlencem.zaten 40 saatim olmasına rağmen maç başına 1 kill alabiliyorum

doğru ama pubg oynayacağım adam öldürmek eğlencem.zaten 40 saatim olmasına rağmen maç başına 1 kill alabiliyorum
Kill alabilirsin onda bir sıkıntı yok ama nasıl aldığın da önemli. Ben 40 saatim varken Bootcamp atlayıp pusuyordum. Güya Bootcamp atlıyorum işte kafamda agresif oyuncuyum

Önceden baya bir PUBG oynardık, Warzone çıkana kadar. PUBG, o oyundan sonra çok basit ve durağan geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…