Ayrıca en az 300 saat oynaman lazım eğlenmeye başlamak için benim gözümde.Oyundan anlayan arkadaşım var![]()
Ayrıca en az 300 saat oynaman lazım eğlenmeye başlamak için benim gözümde.Oyundan anlayan arkadaşım var![]()
peki oyun önerirmisin yüksek sistem isteyen?Ayrıca en az 300 saat oynaman lazım eğlenmeye başlamak için benim gözümde.
Amacın bence yüksek sistem isteyen oyunlar olmasın. Her grafiği iyi olan oyun iyi olacak diye bir şey yok.peki oyun önerirmisin yüksek sistem isteyen?
doğru ama pubg oynayacağım adam öldürmek eğlencem.zaten 40 saatim olmasına rağmen maç başına 1 kill alabiliyorumAmacın bence yüksek sistem isteyen oyunlar olmasın. Her grafiği iyi olan oyun iyi olacak diye bir şey yok.
Control ve Minecraft RTX denemeni tavsiye ederim. The Witcher 3, RDR2 gibi açık dünya oyunları da tavsiyem.
Life is Strange, Telltale's The Walking Dead , Detroit Become Human gibi seçime dayalı oyunlar deneyebilirsin.
Ayrıca Mount and Blade oyunlarına da bir göz atmanı öneririm.
Dying Light, Metro serisi, Resident Evil serisi gibi oyunlara da bir göz atabilirsin.
Kill alabilirsin onda bir sıkıntı yok ama nasıl aldığın da önemli. Ben 40 saatim varken Bootcamp atlayıp pusuyordum. Güya Bootcamp atlıyorum işte kafamda agresif oyuncuyumdoğru ama pubg oynayacağım adam öldürmek eğlencem.zaten 40 saatim olmasına rağmen maç başına 1 kill alabiliyorum
warzone mu daha zor pubg mi?Önceden baya bir PUBG oynardık, Warzone çıkana kadar. PUBG, o oyundan sonra çok basit ve durağan geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.