PUBG Emülatör Gecikme Sorunu

• Konuyu başlatan ajhi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 9.720

ajhi

Hectopat
PUBG Emülatör'de sadece gece 9-10 gibi gecikme başlıyor. Yerden silahları alırken ve kapılar açılırken 20-30 saniye gecikme oluyor. Takım arkadaşlarım yanıma geldiğini söylüyorlar ama bende farklı konumda gözüküyor.

Ping normal 60-70
Kablo ile bağlanıyorum Wi-Fi kapalı.

Aynı sorun başka şehirde yaşayan arkadaşlarımda oluyor ISS'lerimiz farklı olmasına rağmen aynı anda sorun başlıyor. Çözümü bilen var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, onu denemedim. Ping değeri biraz yüksek gibi ama oyuna pek etki etmiyor. En azından benim için. Sabit şekilde ama birazcık yüksek olması, diğer türlü olmasından iyidir.

Genelde o saatlerde internet kullanımı arttığından hızınız düşüyor olabilir, sunucu kaynaklı olabilir veya ev içerisinde o saatlerde interneti fazla kullanan biri olabilir.

Genelde o saatlerde internet kullanımı arttığından hızınız düşüyor olabilir, sunucu kaynaklı olabilir veya ev içerisinde o saatlerde interneti fazla kullanan biri olabilir.
İnterneti benden başka kullanan yok, kablolu bağlantı kullanıyorum.
Sorunu yaşadığım saatlerde speedtest hız ve ping değerlerim normal oyunda da pingim normal takımdaki bir arkadaşımla aynı anda başlıyor sorun farklı şehirlerde yaşıyoruz ve bizde gecikme varken takımdaki diğer 2 arkadaş böyle birşey yaşamıyor.

Daha önce hiçbir sorun yoktu yazılımsal ve donanımsal bir değişiklik yapmadım daha önce normal bir şekilde oynarken 1 aydan fazla oldu her akşam aynı sorunu yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…