PUBG Emülatör Gecikme Sorunu

• Konuyu başlatan ajhi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 9.720

ajhi

Hectopat
PUBG Emülatör'de sadece gece 9-10 gibi gecikme başlıyor. Yerden silahları alırken ve kapılar açılırken 20-30 saniye gecikme oluyor. Takım arkadaşlarım yanıma geldiğini söylüyorlar ama bende farklı konumda gözüküyor.

Ping normal 60-70
Kablo ile bağlanıyorum Wi-Fi kapalı.

Aynı sorun başka şehirde yaşayan arkadaşlarımda oluyor ISS'lerimiz farklı olmasına rağmen aynı anda sorun başlıyor. Çözümü bilen var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin problemi yaşıyorum. Bende tam bir çözüm bulamadım fakat genelde o sorunu yaşadığım sorundan sonra oyunu kapatıyorum. Modeme reset atıyorum ve tekrar oyuna girdiğimde bazen düzeliyor bazen aynı şekilde sorunu yaşamaya devam ediyorum. Sende dene yaşadığından bazen işe yarıyor. Ama bence serverler ile alakalıdır diye tahmin ediyorum.

Biz oynarken ben emülatör üzerinden oynuyorum, arkadaşlarım telefondan oynuyor. Dediğiniz problem bir tek bende oluyor. Emülatörün, sunucular ile bir sıkıntısı olabilir.

Bahsettiğim gibi VPN ile girince herhangi bir sorun olmadan oynayabiliyorum. Şimdilik benim bildiğim tek ve işe yarayan çözüm bu.

Sorunun nedenini tam olarak bilmiyorum ama emülatör kaynaklı olduğu kesin. Lite sürüm geleceği için belki de emülatör ile pek fazla ilgilenmiyorlardır.

Biz oynarken ben emülatör üzerinden oynuyorum, arkadaşlarım telefondan oynuyor. Dediğiniz problem bir tek bende oluyor. Emülatörün, sunucular ile bir sıkıntısı olabilir.

Bahsettiğim gibi VPN ile girince herhangi bir sorun olmadan oynayabiliyorum. Şimdilik benim bildiğim tek ve işe yarayan çözüm bu.

Sorunun nedenini tam olarak bilmiyorum ama emülatör kaynaklı olduğu kesin. Lite sürüm geleceği için belki de emülatör ile pek fazla ilgilenmiyorlardır.

Bildiğin iyi vpn var mi pingi cok yukseltmicek vpnpro ile 180 ping oluyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı