PUBG emülatör mikrofondan ses gitmiyor

kaderkorkmaz

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,

Birkaç senedir emülatör olarak PUBG oynuyorum. 2 ay kadar önce oyunda sesim ara ara gitmemeye başladı, daha sonra tamamen gitmedi. Ben de sorunun kulaklık mikrofonunda olduğunu düşünüp yeni kulaklık aldım. Eve geldim, ses yine gitmiyor. Sonra forumlardan araştırarak bulduğum tüm adımları denedim. Ama olmuyor oyunda ses gitmiyor. Oyunu kaldırdım yükledim o da olmadı. Mikrofondan ses gidiyor o konuda eminim çünkü WhatsApp Web üzerinden ses kaydettim gitti. Google üzerinde ses kayıt uygulamaları var onları denedim konuşmalar net gidiyor. Uygulamanın ses kullanma izinlerini de vermişim, onda da sorun yok. Oyun içinde de sesler sona kadar açık. Ne yapmam gerekiyor artık tıkandım. Haftaya format attırıp oyunu yeniden kurayım diyorum ama son kez size sormak istedim.
Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ses gitmiyor diye format attırmanıza gerek yok. Ses ayarlarını sıfırlayıp daha sonra mikrofonunuzu seçin.

Ses aygıtlarını güncellediniz mi?
Evet, Realtek güncellemesi yaptım. Çözüm olmadı. Bilgisayar güncellemelerini de kontrol ettim, mevcut güncelleme yok. Gameloop güncellemesi de yok, hepsi tamam. Gameloop sildim yeniden yükledim, o da olmadı. Web whatsapp üzerinden ses atıyorum karşıya gidiyor. Mikrofon testinde sorun yok. Sadece oyun içinde sorun çıkıyor. Mikrofon izinleri de açık. hatta kapatıp tekrar açtım izinleri o da olmadı. Çözemiyorum.

düzeltebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…