PUBG emülatör sorunu

ikitekerbirkask

Centipat
Merhaba Technopat ailesi.
Çözümünü bulamadıgım bir sorunum var, PUBG emilatör ne yaparsam yapayım akıcı olmuyor. Çözümünü bulan, eden var mı?
Apex, PUBG Lite, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda akıcı yag gibi ama emülatör atalım diyoruz, donma, kasma oluyor, yardım.

benim kasıyor nedenini bulamadık senin ayarların nedir
onu oyunuyoruz takımla emülatör atalım dedik
tencent emulator mu kullanıyorsunuz
ewt gamelooptan oynuyorum
Nasıl 1080'de falan kasıyor ya? Ben HD 7850 ile sabit 60 FPS en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.
bende bilmiyorum senin emülatör ve oyun ayarların nedir

Ek Açıklama 2020-03-06 142122.png
Ek Açıklama 2020-03-06 142140.png
Ek Açıklama 2020-03-06 142155.png
Ek Açıklama 2020-03-06 142312.png
Ek Açıklama 2020-03-06 142325.png

Bende kasma yok ama kayıt yapayım hangi program olursa olsun kasıyor 2070 Super ekran kartı var 3800X işlemci var.

Bunun bir çaresi yok mu?

Selamlar. Geforce experience'ın kendi kayıt özelliği var. O program hiç kastırmıyor. Herkes gibi benim de 60fps oynarken birileri ateş edince 40 hatta 20 lere düşüyor sesler "trrrrrrrr" şeklinde takılıyor fakat video kaydı bunu değiştirmiyor. Tavsiye ederim

Selamlar. GeForce Experience'ın kendi kayıt özelliği var. O program hiç kastırmıyor. Herkes gibi benim de 60FPS oynarken birileri ateş edince 40 hatta 20'lere düşüyor sesler "trrrrrrrr" şeklinde takılıyor fakat video kaydı bunu değiştirmiyor. Tavsiye ederim.

Onu da denedim yine drop yaşıyorum.

İşlemcinni sanallaştırmasını açın.

Açık hocam yine yaşıyorum capture Card aldım bunları yaşamayım diye lakin bu seferde diğer PC me görüntüyü taşıyorum ama sesi taşıyamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı