PUBG En Uygun Nereden Alınır?

eneScofield

Hectopat
PUBG alacağım da en uygun fiyat Steam'de mi şu an?
Oyunun içinden oyuna verdiğimiz paradan fazlasını kazanıyorum diyenler vardı pek bilgim yok halen devam ediyor mu bu durum?

2.soruma da cevap verebilir misiniz?
Oyunu oynamadığım için o konuda bilgim yok. Fakat durmaplay oyun alacaksan en iyi sitedir. Sadece steam değil, origin ve battlenet oyunlarını da daha ucuza satıyor. Key ile ilgili bir problem oluşursa da yenisini verdiklerini okudum.

İkinci soruya cevap: Evet, mesela ben 25 saat Pubg oynadım 10TL kazandım normalde insanlar benden kat kat fazla oynuyor bu oyunu.
Basit bir mantıkla 25 saatte 10 TL kazandıysam 100 saatte 40 TL kazanabilirim demektir. Bu oyunu 2000 saatin üzerinde oynayan insan sayısı oldukça fazla, 100 saatte 40 TL de 2000 saatte 800 TL yapıyor.

Steam'den al çünkü hem ucuz hem de para iadesi konusunda güvenilir. Ayrıca CS:GO, PUBG gibi oyunlarda kazandığın eşyaları pazarda TL ile satabilir ve oyunun parasını çıkartabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı