Kaan8888 Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar PUBG bugün oyuna girerken şu sorunu veriyor: Failed to İnitialize STEAM Sonra reconnect dediğimde de "Servers are too busy, please try again later" diyor lütfen yardım edin... Oyunu silip yükledim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2018
Arkadaşlar PUBG bugün oyuna girerken şu sorunu veriyor: Failed to İnitialize STEAM Sonra reconnect dediğimde de "Servers are too busy, please try again later" diyor lütfen yardım edin... Oyunu silip yükledim olmadı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Şubat 2018 #2 Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? İşletim sistemi nedir? Artı 0 Eksi
ZeroSchulz Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 142 10 Nisan 2019 #3 Kaan8888 dedi: Arkadaşlar PUBG bugün oyuna girerken şu sorunu veriyor: Failed to İnitialize STEAM Sonra reconnect dediğimde de "Servers are too busy, please try again later" diyor lütfen yardım edin... Oyunu silip yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam'i görev çubuğundan bulup sağ tıkla ve çıkışa tıkla. Sonra Steam'i tekrar aç sorun düzelecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
Kaan8888 dedi: Arkadaşlar PUBG bugün oyuna girerken şu sorunu veriyor: Failed to İnitialize STEAM Sonra reconnect dediğimde de "Servers are too busy, please try again later" diyor lütfen yardım edin... Oyunu silip yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam'i görev çubuğundan bulup sağ tıkla ve çıkışa tıkla. Sonra Steam'i tekrar aç sorun düzelecektir.