PUBG FPS Düşme Sorunu

yung ati

Hectopat
Daha fazla  
PUBG'de yüksek FPS almama rağmen çoğunlukla FPS düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Bilgisayarda herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyler söyleyebilmemiz için sistemi bilmemiz gerekiyor.

FPS dropun genel nedeni ram yetersizliği. 1x8 raminiz varsa muhtemelen ondan kaynaklıdır. Rami dual şekilde (2x4) kullansaydınız sorun olmazdı. Eğer dediğiö gibi 1x8 ise yanına ram takviyesi yapmalısınız.
ramlerim 2x8 16 gb aynı sorunu yaşamaktayim tamamen oyun kaynaklı

FPS dropun genel nedeni ram yetersizliği. 1x8 raminiz varsa muhtemelen ondan kaynaklıdır. Rami dual şekilde (2x4) kullansaydınız sorun olmazdı. Eğer dediğiö gibi 1x8 ise yanına ram takviyesi yapmalısınız.
Evet 1x8 ram var.Bir tane daha 1x8 ram alırsam düzeleceğinden emin misiniz? Arkadaş da aynı sorundan şikayetçi 16 gb ram sahibi olmasına rağmen.Tabi sistemimin oyun için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Fakat fps yüksek olması şaşırtıyor.Aniden düştüğünde ise oyun zevki kaçıyor.

HDD kullanıyorsanız bundan da kaynaklı olabilir.

Bir şeyler söyleyebilmemiz için sistemi bilmemiz gerekiyor.
Gtx 1050 gaming x ekran kartı 2 gb
Msi h110m gaming anakart
İ3 6100 işlemci
500 watt psu
1 tb harddisk
8 gb 1x8 ram
Sistemim bu şekilde ancak yetersiz olduğunu biliyorum.Fps her zaman düşük olsa anlarım ama fps yüksekken bazen çok fazla düşebiliyor.
HDD kullanıyorsanız bundan da kaynaklı olabilir.
Kullanıyorum fakat tam anlayamadım.Biraz daha açar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…