ramlerim 2x8 16 gb aynı sorunu yaşamaktayim tamamen oyun kaynaklıFPS dropun genel nedeni ram yetersizliği. 1x8 raminiz varsa muhtemelen ondan kaynaklıdır. Rami dual şekilde (2x4) kullansaydınız sorun olmazdı. Eğer dediğiö gibi 1x8 ise yanına ram takviyesi yapmalısınız.
Evet oyunun optimizasyon sorunlusu. 1 yıldır o kadar GB update ile neler değişti anlamıyor kimse.ramlerim 2x8 16 gb aynı sorunu yaşamaktayim tamamen oyun kaynaklı
Evet 1x8 ram var.Bir tane daha 1x8 ram alırsam düzeleceğinden emin misiniz? Arkadaş da aynı sorundan şikayetçi 16 gb ram sahibi olmasına rağmen.Tabi sistemimin oyun için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Fakat fps yüksek olması şaşırtıyor.Aniden düştüğünde ise oyun zevki kaçıyor.FPS dropun genel nedeni ram yetersizliği. 1x8 raminiz varsa muhtemelen ondan kaynaklıdır. Rami dual şekilde (2x4) kullansaydınız sorun olmazdı. Eğer dediğiö gibi 1x8 ise yanına ram takviyesi yapmalısınız.
Gtx 1050 gaming x ekran kartı 2 gbBir şeyler söyleyebilmemiz için sistemi bilmemiz gerekiyor.
Kullanıyorum fakat tam anlayamadım.Biraz daha açar mısınız ?HDD kullanıyorsanız bundan da kaynaklı olabilir.
HDD'de yazılımsal veya donanımsal bir arıza söz konusu değil ise herhangi bir sorun olmaz. SSD sadece daha hızlı yükleme ekranı sağlar.HDD kullanıyorsanız bundan da kaynaklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.