PUBG GameLoop HDR 120 FPS ile 60 FPS arasında fark var mı?

Bekoo17

Femtopat
Daha fazla  
Emülatörden PUBG oynuyorum GameLoop 32 Bit kullanarak. Akici 90FPS sağlıyor ama grafikler patetes gibi HDR da oynamak isteyince sadece 60 FPS maksimum oynatıyor. Es dosya yöneticiyle yapılan HDR 120 FPS'i kurmayı denedim ama iş tarayıcıyı GameLoop'a kurmaya gelince uyumsuz Hyper-V hatası aldım. Gittim BIOS'tan sanallaştırmayı kapattım Hyper-V sorunu çözüldü ama tarayıcıyi indirirken bu sefer de mavi ekran aliyorum. CMD powersheel kullanarak da denedim ama Hyper-V'yi kapatmakta işe yaramadı HDR 120FPS'i sorunsuz oynatacak bir sistemim var ama 120 FPS'i kurmak gerçekten bir çile oldu 2 gündür forumlarda denemediğim yöntem kalmadı. Şu an sizden ricam HDR 120 FPS gerçekten gerekli mi yoksa 60 da yeter mi? iPad wiew kullanıyorum zaten ama 120 FPS aşırı fark yaratır diyorsanız işini bilen biri nasıl bahsettiğim sorunların üstesinden gelebileceğim konusunda yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 ile 120 arasında dağlar kadar fark var, çok değiştiriyor oyunu. Spray atarken falan mermiler dümdüz gidiyor 120'de. Gerekirse HDR oynama ama 120 FPS oyna o kadar fark ettiriyor. Emulatorden oynadığım dönemde bende çok aramıştım HDR 120 için ama bende yapamamıştım. Çözümü bilen biri olursa tekrar emulatore bile dönerim takipteyim konuyu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı