Herkese merhaba.
Tabiri caizse kaymak gibi sorunsuz oynadığım oyun güncellemeden sonra takılma-kasma-droplar yaşatmaya başladı. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Ben de forumda yeni üyelik açıp yardımlarınızı-önerilerinizi almak istedim. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen ya da tavsiyesi olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba.
Tabiri caizse kaymak gibi sorunsuz oynadığım oyun güncellemeden sonra takılma-kasma-droplar yaşatmaya başladı. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Ben de forumda yeni üyelik açıp yardımlarınızı-önerilerinizi almak istedim. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen ya da tavsiyesi olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar Bir kaç oyun denememden çıkan sonuca göre cpu kullanımım %99-100 iken Gpu kullanımım %60-70 arası gidip geliyor aşağıda yazdığım sistem ile Battlefield 1 Düşük ayarlarda bile 40-60 Fps arası görebiliyorum. Amd fx 8320 kullanırken sıkıntının darboğaz olduğunu düşündüğümden i5 7500...
PUBG, optimizasyon özürlüsü bir oyundur; güncelleme ile çözeceklerdir muhtemelen. Ayrıca o PSU patlamadan yada sisteme herhangi bir zarar vermeden değiştirmenizi şiddetle öneririm.
PUBG, optimizasyon özürlüsü bir oyundur; güncelleme ile çözeceklerdir muhtemelen. Ayrıca o PSU patlamadan yada sisteme herhangi bir zarar vermeden değiştirmenizi şiddetle öneririm.
2017 de topladığım pc bu ve bu güne kadar herhangi bi sorun yaşamadım bu günden sonra yaşarmıyım sizce bu psu ile alakalı bir sorun? Ayrıca pc güç kaynağı ile destekli.
2017'de topladığım PC bu ve bu güne kadar herhangi bir sorun yaşamadım, bu günden sonra yaşar mıyım sizce bu PSU ile alakalı bir sorun mu? Ayrıca PC güç kaynağı ile destekli.