PUBG GTX 1060 6 GB X Plus kasma sorunu

Soyki

Hectopat
Herkese merhaba.
Tabiri caizse kaymak gibi sorunsuz oynadığım oyun güncellemeden sonra takılma-kasma-droplar yaşatmaya başladı. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Ben de forumda yeni üyelik açıp yardımlarınızı-önerilerinizi almak istedim. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen ya da tavsiyesi olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim;
İşlemci i7 7700.
Ekran GTX 1060 6 GB X Plus.
RAM G.Skill 2X 8 GB 3200MHz.
Anakart Z270 M7 Gaming Plus.
SSD kullanıyorum.
Monitör 144Hz BenQ Zowie.

Herkese merhaba.
Tabiri caizse kaymak gibi sorunsuz oynadığım oyun güncellemeden sonra takılma-kasma-droplar yaşatmaya başladı. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Ben de forumda yeni üyelik açıp yardımlarınızı-önerilerinizi almak istedim. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen ya da tavsiyesi olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim;
İşlemci i7 7700.
Ekran GTX 1060 6 GB X Plus.
RAM G.Skill 2X 8 GB 3200MHz.
Anakart Z270 M7 Gaming Plus.
SSD kullanıyorum.
Monitör 144Hz BenQ Zowie.

PSU nedir acaba, sıkıntı PSU'dan kaynaklı olabilir. Ayrıca en güncel driver'lerı kurdunuz mu?

Drop ile PSU'nun ne alakası var ya :) Bilmediğiniz konularda kasmanıza gerek yok, cevap vermemeniz yeterli.

Yanlış biliyor olabilirim ama bir yerde duydum, PSU kalitesiz olunca böyle sorunlar olabiliyormuş. Merak etme amacım mesaj kasmak değil.
Drop ile PSU'nun ne alakası var ya :) Bilmediğiniz konularda kasmanıza gerek yok, cevap vermemeniz yeterli.

Son düzenleme:
Sürücüleriniz güncel mi? Oyun içi değerlerinizi atar mısınız?
Sürücülerin tümü güncel. Oyuna girdiğim zaman atarım.

PSU nedir acaba, sıkıntı PSU'dan kaynaklı olabilir. Ayrıca en güncel driver'lerı kurdunuz mu?
Psu everest atx 650w

Bu arada sadece pubg ye özel bu kasma f12018 gta5 ac oddsey gibi oyunlarıda oynuyorum arada onlarda kasma falan yok.
Güncellemeden sonra takılmaya başladıysa sorun güncellemededir, sistemin yeterli zaten PUBG için. Yeni güncelleme ile sorunun çözülmesini bekle.
Bende öyle düşünüyorum ama can sıkıyor işte.

PSU, Everest ATX 650w.

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. @Recep Baltaş
Bu arada sadece PUBG'ye özel bu kasma. F1 2018, GTA5 AC Oddsey gibi oyunları da oynuyorum arada, onlarda kasma falan yok.

PUBG, optimizasyon özürlüsü bir oyundur; güncelleme ile çözeceklerdir muhtemelen. Ayrıca o PSU patlamadan yada sisteme herhangi bir zarar vermeden değiştirmenizi şiddetle öneririm.

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. @Recep Baltaş

PUBG, optimizasyon özürlüsü bir oyundur; güncelleme ile çözeceklerdir muhtemelen. Ayrıca o PSU patlamadan yada sisteme herhangi bir zarar vermeden değiştirmenizi şiddetle öneririm.

2017 de topladığım pc bu ve bu güne kadar herhangi bi sorun yaşamadım bu günden sonra yaşarmıyım sizce bu psu ile alakalı bir sorun? Ayrıca pc güç kaynağı ile destekli.

2017'de topladığım PC bu ve bu güne kadar herhangi bir sorun yaşamadım, bu günden sonra yaşar mıyım sizce bu PSU ile alakalı bir sorun mu? Ayrıca PC güç kaynağı ile destekli.

Bilemem, risk almak sana kalmış. Soruna gelecek olursak, yeni güncelleme ile çözülecektir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı