PUBG Güncelleme Sorunu

Makaleler
4
Yer
Mersin
Bugün 6-7 GB'lık bir güncelleme vardı, onu indirdikten sonra Steam güncellemesini yaptım ve Steam yeniden açıldığında PUBG'de yine indirme göründü. Peş peşe artarak 21 GB'a ulaştı, şimdi onu indiriyor. Bittikten sonra yeniden indirecek mi onu da bilmiyorum. Bu neyden kaynaklanabilir?

Benzer sorun bana da oldu. Şöyle; önce 14 GB'lık bir güncelleme yapmaya başladı daha sonra kendiliğinden 6'ya düştü, sonra tekrar 14 oldu ve en son 6 oldu. Yani güncellemenin boyutu aslında 6 GB. Bu güncellemeyi indirirken oldu, sırasıyla ayrı indirmeler yapmadım yani. Senin sorunun biraz değişik. Oyunu komple indiriyor sanki.

Bitsin de bakalım yine aynı şeyi yaparsa komple silip yeniden indireceğim artık.
21 GB indirdi, yükleniyorda kaldı. Steam'i kapatıp antivirüsü pasife aldım, Steam'i yönetici olarak çalıştırdım bu sefer 6.6 GB'lık doğrulama yaptı yine yükleniyorda kaldı. Güncelleme tamamlanmadığı için oyunun yedeğini de almadım. Şimdi silip yeniden indiriyorum oyunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…