PUBG Güncelleme Sorunu

Benzer sorun bana da oldu. Şöyle; önce 14 GB'lık bir güncelleme yapmaya başladı daha sonra kendiliğinden 6'ya düştü, sonra tekrar 14 oldu ve en son 6 oldu. Yani güncellemenin boyutu aslında 6 GB. Bu güncellemeyi indirirken oldu, sırasıyla ayrı indirmeler yapmadım yani. Senin sorunun biraz değişik. Oyunu komple indiriyor sanki. 🤨

Benzer sorun bana da oldu. Şöyle; önce 14 GB'lık bir güncelleme yapmaya başladı daha sonra kendiliğinden 6'ya düştü, sonra tekrar 14 oldu ve en son 6 oldu. Yani güncellemenin boyutu aslında 6 GB. Bu güncellemeyi indirirken oldu, sırasıyla ayrı indirmeler yapmadım yani. Senin sorunun biraz değişik. Oyunu komple indiriyor sanki. 🤨
Bitsin de bakalım yine aynı şeyi yaparsa komple silip yeniden indireceğim artık.
21 GB indirdi, yükleniyorda kaldı. Steam'i kapatıp antivirüsü pasife aldım, Steam'i yönetici olarak çalıştırdım bu sefer 6.6 GB'lık doğrulama yaptı yine yükleniyorda kaldı. Güncelleme tamamlanmadığı için oyunun yedeğini de almadım. Şimdi silip yeniden indiriyorum oyunu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı