PUBG haksız şekilde ban attı

batur1881

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, 2 gün önce Steam hesabımı çaldılar ve geri almayı başardım. Şunu fark ettim ki PUBG'den ban atmışlar. Tabii bildirimi şu an düştü hesaba giren adam hileyle PUBG oynamış. Haliyle çok sinirlendim. Mail falan atmaya çalışıyorum ama herhangi bir muhatap bulamıyorum. Steam desteğe de güncelleme gelmiş. Ticket yerini bir türlü bulamadım. Ne yapmalıyım?

Mail atmak yerine Steam destek ile iletişime geçin, Steam arayüzünün sol üst kısımında "Destek" yerine basıp adımları takip ederek bir bilet oluşturabilirsinz fakat olumlu bir dönüş alıcağınız sanmıyorum. Steam o an kimin hesapta olduğuna bakmıyor. "Alınan VAC yasaklamaları, yasaklamaya neden olan hareket esnasında hesabı kimin kullandığından bağımsız bir şekilde hesapta kalır. En nihayetinde, Steam hesabınızın kullanımı ve güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır."

Usta şöyle benzer bir olay yaşadım bugün. 1 Haftadır girmiyordum bugün de kafam bozuldu antrenman moduna girip müzik açtım aim çalıştım. Oyuna hiç girmedim bile antrenman modunun süresi bitince hesabınız yasaklandı diye bildirim geldi ve oyundan attı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı