PUBG hala popülerliğini koruyor mu?

Cakkareis

Hectopat
Başlıktada belirttiğim gibi PUBG eskisi gibi çok oynanıyor mu? Bunu istatistik şeklinde görebileceğim bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden oynuyordum bayağı ama ben de bıraktım benim gibi bırakan çok arkadaşım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli miktar kemik oyuncusu kalır. Sonra her oyun gibi ona da ilgi azalır. Hele ki gittikçe artan hile ve p2w olayları düşünüldüğünde.

Hala en çok oynanan 3 5 oyundan bir tanesi oynamayanlar bırakanlar genelde çabuk tilt olanlar oluyor. 10 oyundan minimum 5 6 sı garip şekilde ölüyorsun 2 3 tanesi iyi geçiyor 1 tane kazanıyorsan eyvallah diyeceksin kill almaya yönelik oynarsan vuramadık öldük diyip çıkmak daha kolay win alıcam diye kasarsan oyunu bırakmak daha kolay

Açık dünya oyunu oynamayanlar için belli bir süre gerçekten zor olabilir. 300 400 saat süre tanımak gerektiğini düşünüyorum.

Belli miktar kemik oyuncusu kalır. Sonra her oyun gibi ona da ilgi azalır. Hele ki gittikçe artan hile ve p2w olayları düşünüldüğünde.

CS:GO ya nazaran çok daha iyi ve banlıyolar bu yüzden duacıyım hala ama özellikle son 1 2 aydır hile gelme oranı yükseldi.

Steam ' den PUBG almıştım zamanında herkes oynuyordu kime baksam ya PUBG oynuyordu yada PUBG alacağım diyordu . Bende bu kadar konuşulduğu kadar iyi mi bu oyun dedim ve aldım ilk başta arkadaşım yoktu biraz oynadım hiç beğenmedim . Sonra acaba tek oynadığım için mi sıkıcı geliyor dedim ve bir kaç kişi bulup veya önceden tanıdıklarım ile girdim yine sıkıldım ve oyuna bir daha girmedim . Yapacak bir şey yok tek ve arkadaşlarda deneyeceğim derken 2 saat geçmiş iade edemedim oyunu öyle kaldı 46 lira çöpe gitti keşke almasaydım . Şimdiye orijinal bir NFS alırdım ve hala oynuyor olurdum

Tencet emilator kurup pubg mobile oynarsan daha cok keyif alirsin diye dusunuyorum.hem daha cabuk arkadas cevresi edinebilirsin hemde tek basina oynamak sarmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…