Çözüldü PUBG hesabım ban yedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

the_darkeness

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyordum. 2 ay önce girip baktığımda hesabım ban yemiş. Bende 6 ay hiç girmedim nasıl yedim acaba diye düşünürken hesabıma başka ülkelerden hesabıma giriş yapılmış ve büyük ihtimalle hile açıp hesabıma ban yedirtmişler bilgilerimi asla hiçbir zaman kimseyle paylaşmadım hesabım 3. sezondan beri var hesabımı nasıl geri alacağım? Desteğe yazarsam olumlu dönüş alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır.

Bir şeyler geliştiğini buraya yazacağım. Teşekkür ederim herkese.

Teşekkür ederim sağ olun ama ben Mobile'im. Başlığa yazmayı unutmuşum.

Maalesef arkadaşlar... Var mı öneriniz?

Bu kadar SS'e rağmen açmıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Benzer olayı bende yaşadım ancak destek talebi açtığımda hesabı oluşturduktan sonra bütün yükümlülük size aittir bundan dolayı herhangi bir şey yapamayız gibi cevap vermişlerdi.

Arkadaşlar bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyordum. 2 ay önce girip baktığımda hesabım ban yemiş. Bende 6 ay hiç girmedim nasıl yedim acaba diye düşünürken hesabıma başka ülkelerden hesabıma giriş yapılmış ve büyük ihtimalle hile açıp hesabıma ban yedirtmişler bilgilerimi asla hiçbir zaman kimseyle paylaşmadım hesabım 3. sezondan beri var hesabımı nasıl geri alacağım? Desteğe yazarsam olumlu dönüş alabilir miyim?

Mobil mi oynuyorsunuz?

Steam olsaydı eğer ban için olmasa bile hesap için yardımcı olurlardı ancak Mobil'de destek vereceklerine hiç inanmıyorum açıkçası.

Steam olsaydı eğer ban için olmasa bile hesap için yardımcı olurlardı ancak Mobil'de destek vereceklerine hiç inanmıyorum açıkçası.

Ben anlamıyorum ki ben kimseye bilgilerimi vermemişim bir kere bile hile kullanmamış hileci arkadaşlarımla takım kurmalıyız elin hilesini hesaba girip hile açıp ban yedirtmiş ben ne yapabilirim buna.

Tamam
Mobil desteği ilgilidir genelde eğer bilet açarsanız ilgilenirler altına SS'lerı bırakmayı unutmayın.
Hocam Bi sorum daha var eskiden Bi kaç TL lik alışverişlerde yapmıştım onların makbuzun ssinide koyayım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı