Arkadaşlar bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyordum. 2 ay önce girip baktığımda hesabım ban yemiş. Bende 6 ay hiç girmedim nasıl yedim acaba diye düşünürken hesabıma başka ülkelerden hesabıma giriş yapılmış ve büyük ihtimalle hile açıp hesabıma ban yedirtmişler bilgilerimi asla hiçbir zaman kimseyle paylaşmadım hesabım 3. sezondan beri var hesabımı nasıl geri alacağım? Desteğe yazarsam olumlu dönüş alabilir miyim?
Steam desteğe yazarsan hesabını geri alırsın bir şekilde ama ban açılmaz. Ban politikası çok katı. Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz, diyip asla ban açılmıyor. Açılsaydı çok suistimal edilirdi.
Benzer olayı bende yaşadım ancak destek talebi açtığımda hesabı oluşturduktan sonra bütün yükümlülük size aittir bundan dolayı herhangi bir şey yapamayız gibi cevap vermişlerdi.
Arkadaşlar bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyordum. 2 ay önce girip baktığımda hesabım ban yemiş. Bende 6 ay hiç girmedim nasıl yedim acaba diye düşünürken hesabıma başka ülkelerden hesabıma giriş yapılmış ve büyük ihtimalle hile açıp hesabıma ban yedirtmişler bilgilerimi asla hiçbir zaman kimseyle paylaşmadım hesabım 3. sezondan beri var hesabımı nasıl geri alacağım? Desteğe yazarsam olumlu dönüş alabilir miyim?
Ben anlamıyorum ki ben kimseye bilgilerimi vermemişim bir kere bile hile kullanmamış hileci arkadaşlarımla takım kurmalıyız elin hilesini hesaba girip hile açıp ban yedirtmiş ben ne yapabilirim buna.