Çözüldü PUBG hesabım ban yedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

the_darkeness

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu olay birkaç ay önce gerçekleşti. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyordum. 2 ay önce girip baktığımda hesabım ban yemiş. Bende 6 ay hiç girmedim nasıl yedim acaba diye düşünürken hesabıma başka ülkelerden hesabıma giriş yapılmış ve büyük ihtimalle hile açıp hesabıma ban yedirtmişler bilgilerimi asla hiçbir zaman kimseyle paylaşmadım hesabım 3. sezondan beri var hesabımı nasıl geri alacağım? Desteğe yazarsam olumlu dönüş alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır.

Bir şeyler geliştiğini buraya yazacağım. Teşekkür ederim herkese.

Teşekkür ederim sağ olun ama ben Mobile'im. Başlığa yazmayı unutmuşum.

Maalesef arkadaşlar... Var mı öneriniz?

Bu kadar SS'e rağmen açmıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun. Benim başımada gelmişti böyle bir olay sabah hesabımın calındığını farkettim çalan bir gecede hile acmış oynamış akşamına ban bilgisi geldi steam hesabimda oyun yasaklıdır yazısı vs hepsi vardı destekle iletişime geçtim olanları anlattım onlar benden gerekli bilgileri istediler ve 1 hafta sonra banı kaldırdılar ama benimki 1 2 günlük bir olaydı senin aylar geçmiş nasıl olur bilemem yinede destekle iletişime geçmende fayda var ama kalkmaz diye bi durumda yok kanıtlaman gerekli

Evet çok iyi olur.

Tamamdır
Evet çok iyi olur.
Bir şeyler geliştiğini buraya yazıcam. Teşekkür ederim herkese.

Teşekkür ederim sağolun ama ben Mobile'im. Başlığa yazmayı unutmuşum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241203_162242_Gmail.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Tamamdır.

Bir şeyler geliştiğini buraya yazacağım. Teşekkür ederim herkese.

Teşekkür ederim sağ olun ama ben Mobile'im. Başlığa yazmayı unutmuşum.

Bu kadar SS'e rağmen açmıyorlarsa yapacak bir şey yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…