PUBG hesabını çalan kişiye dava açılabilir mi?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. PUBG Mobile hesabımı yaklaşık 2-3 yıl önce satın almıştım, hesaba bu güne kadar bayağı para yatırdım ve bayağı gelişti hesapta e-posta ile bağdı ancak yalanmış adam bugün e-posta yoluyla girip hesabın bilgilerini değişti doğrulama vb. şeyler ekledi. Kısacası hesaba giremiyorum. Dava açabilir miyim? Çünkü gerçekten en az 5-6 k yatırdım.

Evet bilmiyordum bunun yasak olduğunu da öğrendim ancak biraz geç oldu. Tam hatirlayamiyorum takasta yapmiş olabiliriz gerçi ikisi de ayni yere cikiyor.
Adliyeden iş çıkmaz boşa uğraş.

Site ile de irtibata geçemezsiniz çünkü " satın aldığım " hesap dediğin an biletine dönüp de bakmazlar bile.

Ben olsam hesap satışını kanıtlamaya çalışarak o hesabın banlanmasını sağlardım. Harici yapabileceğin birşey yok.

( Eskiden benim de başıma gelmişti, tonla para döktüğüm hesabımı satmıştım, alan kişiden geri satın almak istedim. Vermedi, bende banlansın diye siteye ticket attım, hesabın sahibinin ben olduğumu kanıtlayacak şeyler filan. Totalde site hesabı geri bana geri verdi 😅, hesabın satıldığına değil, çalındığına ikna oldular. 🙂 )

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı