FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 PUBG alalı 14 günden fazla oldu ve 2 saatten fazla oynadım ama oyun ücretsiz satın almıştım. Bende deneyeyim dedim. Kabul ederler mi?
PUBG alalı 14 günden fazla oldu ve 2 saatten fazla oynadım ama oyun ücretsiz satın almıştım. Bende deneyeyim dedim. Kabul ederler mi?
mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #11 FQuexs dedi: Yanlış açıkladım orta virgül olacak ben parayla satın aldım sonra ücretsiz oldu. Genişletmek için tıkla... İade etmeyi deneyin o zaman iade koşullarını karşılıyorsa kabul edeceklerdir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
FQuexs dedi: Yanlış açıkladım orta virgül olacak ben parayla satın aldım sonra ücretsiz oldu. Genişletmek için tıkla... İade etmeyi deneyin o zaman iade koşullarını karşılıyorsa kabul edeceklerdir büyük ihtimal.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #12 Oyun ücretsiz olalı neredeyse 1 yıl olacak sence iade kabul ederler mi Artı 0 Eksi