PUBG için bilgisayar toplama

Bana Gold sertifikası önemli dediler bir bakımada param buna yetti birikimsiz maaşımı aldıkça bir şeyler aldığım için böyle oldu bakalım bir sorun yaşarsakki umarım yaşamayız buradan yine yazarım.
Güç kaynağınındaki korumalar ve kullanılan bileşenler gold sertifikasından daha önemli. Her gold sertifikasınada kanmayın. Bende Çin'den güç kaynağı alıp kutusuna +80 gold yazıp piyasaya sürebilirim. Mümkünse iade edin. Daha kalitesi alınabilir.

Battle royal özellikle PUBG Steam 150FPS üstü oynamak ve oyun sırasında yüksek çözünürlükte görüntü kaydı yapmak istiyorum. Başka hiçbir şey benim için önemli değil. Bunun için bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 240 Hz bir monitörüm ve SSD'im mevcut ihtiyacım olan bir işlemci anakart RAM ekran kartı güç kaynağı ve kasadır herhangi bir bütçeye bağlı değilim ama fiyat & performans olmasını tabii ki de herkes gibi bende isterim. Benim için kriterler dediğim gibi kayıt yaparken PUBG'de 150+FPS bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

Dipnot: Oyunu Ultra'da oynamak gibi bir isteğim yok bu FPS'yi Very Low'da da alabilirim. Bu sorun değil. Sorun sadece kayıdı yüksek çözünürlükte yapmak.

Reis o kadar FPS beklentin olmasın çok fazla önemi yok 60 FPS tüm dünyada kabul edilen akıcı ve net bir görüntü olarak kabul ediliyor zaten fazlası sana çok ekstra bir şey katmaz fazla bütçe ayırma bunun için zaten PUBG optimizasyon sorunu olan bir oyun 2080 Ti taksan bile 150 belki görürsün orta halli bir bilgisayar topla işini görürsün.

Reis o kadar FPS beklentin olmasın çok fazla önemi yok 60 FPS tüm dünyada kabul edilen akıcı ve net bir görüntü olarak kabul ediliyor zaten fazlası sana çok ekstra bir şey katmaz fazla bütçe ayırma bunun için zaten PUBG optimizasyon sorunu olan bir oyun 2080 Ti taksan bile 150 belki görürsün orta halli bir bilgisayar topla işini görürsün.

120 FPS altında ve üstünde oynadım gerçekten çok şey farkediyor. Bu arada sistemi büyük ölçüde topladım 2-3 önceki mesajımda fotoğrafını attım.

Battle royal özellikle PUBG Steam 150FPS üstü oynamak ve oyun sırasında yüksek çözünürlükte görüntü kaydı yapmak istiyorum. Başka hiçbir şey benim için önemli değil. Bunun için bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 240 Hz bir monitörüm ve SSD'im mevcut ihtiyacım olan bir işlemci anakart RAM ekran kartı güç kaynağı ve kasadır herhangi bir bütçeye bağlı değilim ama fiyat & performans olmasını tabii ki de herkes gibi bende isterim. Benim için kriterler dediğim gibi kayıt yaparken PUBG'de 150+FPS bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

Dipnot: Oyunu Ultra'da oynamak gibi bir isteğim yok bu FPS'yi Very Low'da da alabilirim. Bu sorun değil. Sorun sadece kayıdı yüksek çözünürlükte yapmak.
Kayıt için capture kart alın.

Kayıt için capture kart alın.

Merhaba dostum kayıt esnasında oyunda takılmalar yaşıyorum bunun sebebi bu bahsettiğin şeyin elimde olmaması mı?

Aslında benim bahsettiğim şeyde buymuş sistemim harika ama halan kayıt esnasında oyun içi takılmalar yaşıyorum hangi programı kullanırsam kullanayım sonuç aynı ben aslında bundan bahsetmişim ister istemez ama bir tek sen bana doğru cevabı vermişsin.
Evet arkadaşlar bu sistemin bana yeteceğini söylemiştiniz anlık FPS dropları yaşıyorum kayıt yaparken hatta PUBG Mobile bile oynarken ne yapacağız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı