PUBG için bilgisayar toplama

MHz biraz düşük değil mi?
3600 ryzen için en iyi RAM. 3800’den sonra RAM’ler 2:1 moda geçiyor gecikme süreleri 80ns’lere çıkıyor. Arkadaşın attığı RAM’i alıp 3800MHz CL15 ya da CL14’te çalıştırabilirsiniz. Bende 3200MHz CL16 RAM’ler var OC ile 3800MHz CL16’da çalışıyorlar Hynix CJR olmasına rağmen. Trident Z’de Samsung B-die var bir de
Anakart olarak buna gerek yok bence. X570 Aorus Elite fazlasıyla yeter. Ben Aorus Elite ile 3800X kullanıyorum fazlasıyla yetiyor. CPU 4.4GHz OC olmasına rağmen VRM sıcaklıkları 40 dereceyi görmüyor PSU olarak bu sisteme bu model daha iyidir bence;

Elite'de Wi-Fi yok daha önceden bahsetmiştim benim isteklerimi RAM konusuna gelincede alayım mı arkadaşın önerdiğini tam olarak anlamadım ne demek istediğini.

Burada daha ucuz.
.

Üstad siz sürekli sinerjiden alıntılar yapıyorsunuz varsa bir samimiyetiniz sistemi komple oradan çekeyim bana iyi bir indirim yapsınlar.
Bana göre güvenilir olan firmaların en ucuzunu koyuyorum. Bu genelde Sinerji oluyor evet ama onların da sevmediğim yanı MNG kargo ile çalışmaları. Özel bir bağım yok bana özel bir faydası da yok. Ben sizin yerinizde olsam tek siteden toplar şu kadar yapıyor der yüzde indirim isterim. İtopya QP İnventus vs. vs.

Boss Bilişim'i ayrıca araştırmanızı tekrar öneririm.

Üstad siz sürekli sinerjiden alıntılar yapıyorsunuz varsa bir samimiyetiniz sistemi komple oradan çekeyim bana iyi bir indirim yapsınlar.
Tanışıklıktan ziyade Sinerji güvenilir, uygun fiyatlı ve İstanbul’da mağazaları var. İmzamdaki sistemi ordan topladım güzel iş çıkardılar. Kasamın kablolama kalitesi çok iyi bununla alakalı konuma bakabilirsiniz;
Boss bilişim güvenilir değil. ram olarak Trident Z 3600MHz CL16 alın, arkadaşların önerdiği gibi. Bütçe varsa PSU’yu da benim önerdiğimi alın. Wifi bir model istiyorsanız TUF Gaming X570 Plus Wifi da olabilir uygun fiyatlı olarak. Aorus daha iyidir tabi bütçe yetiyorsa kesinlikle onu öneririm. Bu arada ilerde yayın açmayı düşünüyorsanız ve bütçe yetiyorsa 3900X’e de yönelebilirsiniz. 3800X de fazlasıyla yeter ama yüksek çözünürlükte yayın yapmayı düşünürseniz 3900X daha iyi iş çıkarır.

2 Işlemci arasındaki farklar neler.

2 Işlemci arasındaki farklar neler.
3800X 8 çekirdek, 3900X 12 çekirdek. 3900X'in çoklu çekirdek performansı daha iyi. Render süreniz daha kısa olur, yüksek kalite yayınlarda 3900X, 3800X'e kıyasla daha az zorlanır. Çok da gerekli değil yüksek kalite yayın yapılmadığı sürece.

Arada 895TL ye düşüyor.(QP sadece, N11'de düşürüyor. Kendi websitesinde değil)
1 hafta önceye kadar takip ediyordum. Şimdi düşürürmü bilemem ama arada bakmakta fayda var.

1080P monitör için bu ekran kartı çok fazla. Yarın düşük FPS alıyorum diye konu açarsınız. Ben baştan söylüyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…