RX 590 1080P orta-üst seviyeye oynayan bir kart. 900P'de işlemcinize göre yaşayacağın darboğaz durumu değişir. İşlemci çok düşük değilse idare edebilir.
RX 590 1080P orta-üst seviyeye oynayan bir kart. 900P'de işlemcinize göre yaşayacağın darboğaz durumu değişir. İşlemci çok düşük değilse idare edebilir.
3800X 8 çekirdek, 3900X 12 çekirdek. 3900X'in çoklu çekirdek performansı daha iyi. Render süreniz daha kısa olur, yüksek kalite yayınlarda 3900X, 3800X'e kıyasla daha az zorlanır. Çok da gerekli değil yüksek kalite yayın yapılmadığı sürece.
Tercihinize kalmış önü mesh olsa iyi olur ama mesh olup iyi olan pek kasa da yok. Ben Aerocool Airhawk Duo kullanıyorum fiyatına göre iyi ama Corsair 465X olsaydı ben sistemi dizerken onu alırdım. Şuanki kasamı satıp 465X mi alsam diyorum hatta.
Tercihinize kalmış önü mesh olsa iyi olur ama mesh olup iyi olan pek kasa da yok. Ben Aerocool Airhawk Duo kullanıyorum fiyatına göre iyi ama Corsair 465X olsaydı ben sistemi dizerken onu alırdım. Şu anki kasamı satıp 465X mi alsam diyorum hatta.
Tam olarak anlamadım? 240Hz ile FPS’in ne alakası var? Arkadaş 240Hz’i tam anlamıyla kullanamayacağın anlamında söylemiş olabilir mi? Her oyunda 240FPS alamazsın gibi.
Tam olarak anlamadım? 240Hz ile FPS’in ne alakası var? Arkadaş 240Hz’i tam anlamıyla kullanamayacağın anlamında söylemiş olabilir mi? Her oyunda 240FPS alamazsın gibi.