Ekstra aparat alınması lazım. Ayrıca Full Tower kasa gereksiz sizin için server kurmuyorsunuz ne de olsa. Benim önerdiğim Corsair 465X’te dikey ekran kartı desteği de var.
Ekstra aparat alınması lazım. Ayrıca Full Tower kasa gereksiz sizin için server kurmuyorsunuz ne de olsa. Benim önerdiğim Corsair 465X’te dikey ekran kartı desteği de var.
Arkadaş doğru söylüyor. 2080Ti 4K oyunculuk için tasarlanmış be ekran kartı siz 1080P’de kullanacaksınız. Oyunlarda tam frekansına çıkmayacaktır hiç bir zaman. 1080P için en fazla 2080S tercih edilmeli bence. O da 1440P kartı aslında. Siz 2080Ti da alsanız 1080P’de PUBG’de 240FPS alamazsınız. Kart zorlanmayacağı için frekans yükseltmeyecek, FPS 200’leri bile görmez çoğu zaman büyük ihtimal.
Ekran kartı olarak 2060S istediğinizi verecektir fakat bir zamandan sonra performans düşmesi yaşamamak için en az 2070 öneririm. İşlemci olarak da normalde 3600 almalısınız fakat kayıt da alacağınızı söylemişsiniz o yüzden kesinlikle 3700X.
Tercih meselesi. Böyle yüksek seviye bir sistemde Dark tarzı markaları kullanmanızı önermem. Ben kendi sistemimde Aerocool kasa kullanmama rağmen neden daha kaliteli markalardan seçmemişim diyorum şuan. Diğer parçaların hepsini iyisinden almıştım.
Arkadaş doğru söylüyor. 2080 Ti 4K oyunculuk için tasarlanmış be ekran kartı siz 1080P’de kullanacaksınız. Oyunlarda tam frekansına çıkmayacaktır hiçbir zaman. 1080P için en fazla 2080S tercih edilmeli bence. O da 1440P kartı aslında. Siz 2080 Ti'da alsanız 1080P’de PUBG’de 240FPS alamazsınız. Kart zorlanmayacağı için frekans yükseltmeyecek, FPS 200’leri bile görmez çoğu zaman büyük ihtimal.
Ekran kartı olarak 2060S istediğinizi verecektir fakat bir zamandan sonra performans düşmesi yaşamamak için en az 2070 öneririm. İşlemci olarak da normalde 3600 almalısınız fakat kayıt da alacağınızı söylemişsiniz o yüzden kesinlikle 3700X.
Battle royal özellikle PUBG Steam 150FPS üstü oynamak ve oyun sırasında yüksek çözünürlükte görüntü kaydı yapmak istiyorum. Başka hiçbir şey benim için önemli değil. Bunun için bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 240 Hz bir monitörüm ve SSD'im mevcut ihtiyacım olan bir işlemci anakart RAM ekran kartı güç kaynağı ve kasadır herhangi bir bütçeye bağlı değilim ama fiyat & performans olmasını tabii ki de herkes gibi bende isterim. Benim için kriterler dediğim gibi kayıt yaparken PUBG'de 150+FPS bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.
Dipnot: Oyunu Ultra'da oynamak gibi bir isteğim yok bu FPS'yi Very Low'da da alabilirim. Bu sorun değil. Sorun sadece kayıdı yüksek çözünürlükte yapmak.