PUBG İçin Bir Sistem Fiyatı

Enesxdd

Megapat
Arkadaşlar şu an popüler bir oyun olan PUBG için bir sistem toplamak istiyorum. Oyunu orta seviye ayarlarda 720p veya 1080p oynamak için "minimum" bir bilgisayar tahmini olarak kaç Türk Lirası tutmakta?

Çok güzel konu.

Ben de PUBG'yi takılmadan, donmadan 720P'de veya düşük, orta ayarda oynamak istiyorum.

Sistemim:
  • i3 3220 (3.3GHz)
  • 8GB RAM
  • Radeon HD 6570 ekran kartı
  • 250W kaynağım var.
Hazır sistemle PUBG oynatıyor fakat takılma falan oluyor zevk vermiyor.

Zannımca GT 1030 takarsam sorunum çözülür, sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel konu.

Ben de PUBG'yi takılmadan, donmadan 720P'de veya düşük, orta ayarda oynamak istiyorum.

Sistemim:
  • i3 3220 (3.3GHz)
  • 8GB RAM
  • Radeon HD 6570 ekran kartı
  • 250W kaynağım var.
Hazır sistemle PUBG oynatıyor fakat takılma falan oluyor zevk vermiyor.

Zannımca GT 1030 takarsam sorunum çözülür, sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Evet sorunun çözülür. Senin işlemcin ve GT1030 ile yapılmış PUBG testlerini izledim ve 720p kimi ayar normal kimi ayar düşükte oynadığını gördüm. Kaldıki bu test 11 Eylül'de yapılmış bir test. Oyuna o günden bu güne optimizasyon güncellemesi gelmiştir diye düşünüyorum. Affına sığınarak söylemeliyim ki güç kaynağı ile ilgili bir problem çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Daha bilgili bir kişiyede bu konu hakkında danışabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yilbasindan once toplamistim bilgisayarimi. Tabi o zaman dolar falan dusuktu. Yilbasi indirimleri vardir ucuza gelmisti. Imzamdaki sistemle dusuk ayar 1366x768 cozunurlukte 70-80 FPS alabiliyorum. Su an toplamaya kalksan 1500 TL falan tutar sana. Fakat bu islemci artik sıfır olarak bulunmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı