PUBG için birkaç taktik verir misiniz?

1. Herkesin atladığı yerlere atlama.
2. Oyunun son 20 sinde olabildiğince gizlenerek sürünerek ilerle.
3. Oyunda aynı mermiyi kullanan silahları kullanma aynı anda.
4. Tava olmadan asla!
5. İyice ses kas.
6. Oyunda sürekli alanda kalmaya çalış.
7. Seviye 3 kask Kar98 ve M24 ün tek atmasını engelle. Hasarlı Seviye 3 kask yerine Hasarsız seviye 2 kask alma! Yelek için sağlam olanı al.
8. Squad ya da Duo giriyorsan mümkün oldukça arkadaşınla hareket et.

Bunlar başlangıç olarak yapman gerekenler. Sonrasında yavaş yavaş agresif olarak ilerleyebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başıma mı gidiyim yoksa diğer ekip üyelerini bulup onlarla mı ?
Mithrain ne özelliği var ?
İyi fikir. Benim mouse pilli adam tam önümdeyken pil bitse şarjör değiştirmekten zor olur olay 🤣🤣

1. Oyun öncesi antreman yap. Eğitim alanı veya Ambar modu bu senin aim ve hareket kabiliyetini geliştirecektir. Sen ne kadar çok pratik yaparsan o kadar çok beyin mekaniklerin hızlanacaktır. Mitrain veya Mezarcı günlük ortalama 7-8 saat oyun oynadığı için o noktaya geldiler.

2. Hassasiyetler önemli ayarlarını doğru yaparsan belli bir noktadan sonra 6x ile 100 metre ilerisine düzgün spray atabilirsin.

3. Oyunun amacına göre hareket et. Hayatta kalmaya bak. Çünkü sona kalan kazanır. Boşuna rank sistemi koyulmamış.

4. Squat gireceksen takım arkadaşları bulmaya bak , iyi oynayanları arkadaş listene ekle (hilecileri değil) belli bir aşamada birbirinizi tanıdıktan sonra ekibiniz hilecilere karşı da düşmeyecektir.

5. Oynadığın ekipmanlara önem ver. Bu oyunda aim kadar ses kasma ve fare gibi kullandığın donanımlar çok önemli.

6. Harita bilgisi önemli sürekli aynı haritaya atlamaya çalış. Genelde uzun atlama yap 1700 mt üstü olsun, oyunda iyi olduğunu sanan veya gerçekten iyi olan gruplar kısa mesafeler dikey atlayışlar gerçekleştirirler. Oyun başında Loot ne kadar iyi olursa o kadar çok hayatta kalırsın.

7. Toplama ayarlarınızı dikkatli seçin ben genelde 3 tane ilk yardım alıyorum. 2 tane bana 1 tane arkadaşlarıma 6 Ağrı Kesici 4 tane Enerji içeceği toplatırım. 3. seviye set ve enerjiniz full olduğunda Awm atışlarında tek yemeyeceksiniz.

8. Boş alanlarda koşma uzun mesafeleri hızlı araçlarla geçmeye çalış. Fazla ses yapma ortalıkta dolaşma sürekli güvenli yerde kal 3. şahıs avantajını kullanmaya bak.

9. Rakip seni görüp saklandıysa üzerine koşma bırak o gelsin. Hareket halinde spray düzgün gitmez. O geldiğinde eğimi ver o seni dürbün açıp görüp sıkana kadar sen zaten onu düşüreceksin.

Bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum. 20 madde daha eklenebilir. Şimdilik bu önerileri dene daha sonra diğer detaylara geçeriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı