PUBG için birkaç taktik verir misiniz?

Tek başıma mı gidiyim yoksa diğer ekip üyelerini bulup onlarla mı ?
Mithrain ne özelliği var ?
İyi fikir. Benim mouse pilli adam tam önümdeyken pil bitse şarjör değiştirmekten zor olur olay 🤣🤣

mithrain konusunda demek istediğim aksiyonlu 5-10 leşli oynamana gerek yok .alanla aynı anda ilerleyip son adamı vur rank kas .ben bu şekilde mobilde 23-25fps civarında altın lige çıkmıştım .
daha iyi oynayacaksan takım ayak bağıdır ya çöptürler ya da çok iyi oynarlar solo kas .

Solo da öncelikle alışmanız için pratik gerekiyor önce antreman modunda Dikey sens , dürbün senslerinizi genel sensinizi ayarlamanız gerek. Antreman modunda bi elinizi ısıtın oyunda bi yere gidince sq da özellikle adam gelmiyor eliniz daha da soğuyor. Daha sonra bu oyuna alışmak için özellikle solo modunda benim ilk oynamalarımda korkuyordum aim açmaya bile bootcamp e atladım ilk bi kaç kişi vurdukça özgüven gelmeye başladı ama daha yeniydim daha sonraları ise bootcamp in çevresindeki mekanlara atlayıp bootcampe veya başka noktalara basmaya başladım böyle böyle aim daha güzel gelişti hemde harita bilgisi olarak nerde dururum nerde spray atabilirim bootcampe nerden oynayabilirim gibi stratejik şeylerim gelişti kime sorsan böyle der zaten yaptıkça gelişirsin. Özet olarak önerim bootcamp çevresindeki , paradise çevresindeki mekanlara atlayıp içerilere doğru oynamanla gelişecektir.

Son düzenleme:
Yani başarılı olmak için takım halinde oynamak gerekmiyor öyle mi?
şimdi takım olunca karşına da takım geliyor ve ekiple girip iyi oynayanlar da olunca sen biri vursan o öbürüne info veriyor ölüyorsun oyundan soğuyosun .ayrıca senin takımındakiler kötü oynuyorsa hemen ölüyor 4 v 1 kalıyorsun .iyi oynuyorlarsada hiç emek vermeden 1.oluyorsun ki bu seferde kendini geliştiremiyorsun .kendini geliştireceksen sadece solo oyna .

Öncelikli hangi Pubg'yi kastediyorsun? Steam Pubg mi? Pubg Lite mı? Pubg Mobil mi?

1. Sakin kalmak (Bunun için bol bol oynamak)
2. İyi spray ve aim. (Bol bol oynamak ve antrenman) (Halen nasıl öyle spray atıyorlar çözemedim)
3. Ses kasmak. (Yeterli bir kulaklık ile bol bol oynamak)
4. Oyun içi tecrübe. (Bunun için de bol bol oynamak)

TPP modu sana avantaj olduğu kadar rakibine de avantaj oluyor. Başlarda belki oynanılabilir ama FPP'ye alışmak bence daha iyi olmalı. Ben de başlangıçta hep TPP girdim ama artık FPP'ye alışmam lazım diye düşünüyorum.

Alanı iyi tutmak önemli çünkü başlarda birçok kez alana öldüğümü biliyorum :)

Mithrain olmaya heveslenme herkes o derece oynayacak diye bir şey yok. Sadece oynarken keyif almaya çalış. Tabi iyi oyuncular nasıl oynuyor izlemekte faydalı olacaktır.

İlla birinci olmak için sürekli pısarak oynama. 15 20 dk kimseyi öldürmeden sona kalsan ne olur ki?

ZSuat gibi olmak istiyorsan o başka :D Ama onun verdiği emekte az değil.

Her zaman solo oynamak lazım diye düşünme. Bazen duo gir bazen sırf eğlencesine squat gir. Squatta kendini geliştiremezsin diye de bir şey yok. Mikrofonla iletişim kurmak, yardımlaşmak ve birlikte taktik yapmak ile oyun daha eğlenceli hale gelebiliyor.

Bu yüzden oyundaki tek amacın birinci olmak değil oynarken de keyif almak gerektiğini unutma.

Ölünce fazla sinir yapma ve hatalarını görmeye çalış.

Bazen agresif oynamaya çalış ve çok atlanan yerlere atlayarak hızlı aksiyona girebilirsin.

Pratik yapmak için antrenman modu dışında yeni modlar geldi. Solo olarak küçük haritalarda hızlı kapışmalar yapabiliyorsun. Böylece yakın temas alışkanlığı kazanabilirsin. Reflekslerin gelişir.

Oyun içi kıyafetlere çok takılma ve oyuna kendini fazla kaptırıp hayattan soğuma :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı